“Πάγωσε” η Αννίτα Πάνια στον αέρα: “Ε, κλείστε το μαντάμ! Κλείστε το”

Τι συνέβη στον αέρα της εκπομπής και πρότεινε η Αννίτα Πάνια στην τηλεθεάτρια να… κλείσει το μαγαζί της;

Πιστή στο τηλεοπτικό της πόστο βρέθηκε η Αννίτα Πάνια, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο τιμόνι της παρουσίασης του τηλεπαιχνιδιού «Next Please» στο OPEN. Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τηλεθεάτρια, μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια δεν έκρυψε την μεγάλη της έκπληξη για μια απάντηση που έλαβε από εκείνη.

Ειδικότερα, η κα. Ευτέρπη καλούσε στην εκπομπή από τον Βόλο και ενημέρωσε την Αννίτα Πάνια πως εκεί διατηρεί βιβλιοπωλείο τα τελευταία χρόνια. «Τι βιβλία έχετε εκεί; Ενδιαφέροντα βιβλία; Τι πουλάει πολύ; Το μυθιστόρημα πουλάει;» ενδιαφέρθηκε αρχικά να μάθει η παρουσιάστρια για να λάβει μια γενική απάντηση, όπως «διάφορα… όλα» από την τηλεθεάτρια του Next Please.

«Όλα πουλάνε; Δεν πουλάει κάτι περισσότερο, κάτι λιγότερο;» επέμεινε τότε η Αννίτα Πάνια με την κα. Ευτέρπη να απαντά πως «ε, όλα».

Α.Π.: Την Νοοσοφία του Νίκου Καρβέλα την έχετε;

Ευτέρπη: Όχι, δεν την έχουμε.

«Ε, κλείστε το μαντάμ! Κλείστε το! Δεν έχετε το χιτ βιβλίο» υπογράμμισε τότε με χιούμορ, αιφνιδιασμένη προφανώς με την απάντηση για το νέο βιβλίο του Νίκου Καρβέλα, η Αννίτα Πάνια και συνέχισε την γνώριμη ροή της εβδομαδιαίας της εκπομπής.

zappit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.