Παλαιά Φώκαια: Έτσι έγινε το ατύχημα με τα ταχύπλοα στα γυρίσματα του «Γάμος αλά Ελληνικά 3» (φωτό)

Μια σύγκρουση που θα μπορούσε να είναι πιο σοβαρή σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (24.06.2022) ανοιχτά της Παλαιά Φώκαιας, στην Ανάβυσσο. Ευτυχώς, το ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3» είχε μόνο έναν ελαφρά τραυματία.

Ήταν λίγο μετά τις 10:00 το πρωί όταν ο Κέντρο Επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας ενημερώθηκε ότι ανοιχτά της παραλίας Θυμάρι, στην Παλαιά Φώκαια στην Ανάβυσσο, δυο ταχύπλοα με 16 επιβαίνοντες, Έλληνες και ξένους, είχαν συγκρουστεί.

Άμεσα σήμανε συναγερμός, όπως ήταν αναμενόμενο. Τα δυο ταχύπλοα ήταν ανάμεσα στα επτά που συμμετείχαν στα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3», της Ελληνοαμερικανίδας Νία Βαρντάλος, τα οποία ξεκίνησαν πριν από μερικές μέρες.

Από τη σύγκρουση, το ένα από τα δυο ταχύπλοα σκάφη αναποδογύρισε και οι 8 επιβαίνοντές του βρέθηκαν στη θάλασσα. Ένας από τους ανθρώπους που έπεσαν στο νερό, τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι πήγαν σε ιδιωτικό κέντρο του Φαλήρου για προληπτικούς λόγους, καθώς είχαν υποστεί σοκ από το ατύχημα.

Στο σκάφος που αναποδογύρισε βρίσκονταν τεχνικοί και εξοπλισμός για τα γυρίσματα της ταινίας.

Πως έγινε το ατύχημα 

Στα γυρίσματα συμμετείχαν συνολικά επτά σκάφη. Το σενάριο της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά» προέβλεπε ότι τα ταχύπλοα στα οποία επέβαιναν ηθοποιοί, θα ανέπτυσσαν ταχύτητα και κάποια στιγμή έπρεπε να διασταυρωθεί η πορεία τους.

Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν υπολογίστηκε σωστά η ταχύτητα και η απόσταση των σκαφών, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση.

Το σκάφος στο οποίο βρίσκονταν οι ηθοποιοί χτυπήθηκε μπροστά αριστερά και εκείνο με τους τεχνικούς, το οποίο και αναποδογύρισε, χτυπήθηκε πίσω δεξιά, με αποτέλεσμα να αποδογυρίσει και να ρίξει τους τεχνικούς στη θάλασσα!

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.