Παλαιοχριστιανός: Του πήραν την επιμέλεια του 15χρονου γιού του – Η νέα εκδοχή για το παιδί της κόρης του

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε ο πατέρας της Παλαιοχριστιανικής οικογένειας από την Κορινθία, στην οποία αναφέρθηκε στις εξελίξεις που υπάρχουν. Μιλώντας στον ANT1 προχώρησε σε πολλές αποκαλύψεις, ωστόσο κράτησε και πάλι κλειστά τα χαρτιά του για κάποια πράγματα.

Αρχικά ανέφερε ότι έχει σταματήσει η μισθοδοσία του από τον Δήμο Ερέτριας. «Μου έχουν κόψει τον μισθό» ανέφερε με τον δικηγόρο του Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, να προσθέτει: «Θα προσφύγουμε κατά της απόφασης που σταματά την μισθοδοσία. Ζητήσαμε από το δικαστήριο να αρθεί η κατάσχεση του ηλεκτρονικού υπολογιστή για να μπορέσει να ανασύρει τα αρχεία που προσέφερε τις υπηρεσίες του στο Δήμο Ερέτριας».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για να όπλα τονίζοντας: «Τα περισσότερα όπλα που είχα ήταν αυτοσχέδια και ένα που είχα βρει θαμμένο. Ήταν θαμμένο σε μια άλλη στάνη. Τα περιβόητα όπλα ήταν σωλήνες του νερού και κάποια τόξα. Ένα που βρέθηκε το είχα βρει θαμμένο και τους είπα κιόλας που το είχα βρει. Για την ακρίβεια το είχα αφήσει θαμμένο εκεί που το βρήκα. Μάλιστα, πήρε ο αστυνομικός την μάνα από το παιδί για να του δείξει που ήταν θαμμένο το όπλο».

Έπειτα προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη: «Πήγε ένα βράδυ μαζί με κάποιους φίλους μου στην στάνη γιατί με είχαν ενημερώσει πως είχαν πάει και την είχαν αποκλείσει κολλώντας χαρτιά. Όταν πήγα εκεί είδα ότι ενώ ήμουν υπό κράτηση η εισαγγελέας μας πήρε την επιμέλεια του 15χρονου παιδιού και το δίνουν σε ίδρυμα. Σε ένα ίδρυμα στον Πειραιά συγκεκριμένα.

Στους λόγους αναφέρει ότι το παιδί έμενε σε ένα σκοτεινό μέρος και ότι η σύλληψη ήταν ελλιπής. Τα παιδιά έμεναν στο τροχόσπιτο».

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο 15χρονος ανέφερε: «Είναι σαν ένα σπουργίτι που είναι μέσα σε ένα κλουβί αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μια εκδικητικότητα του νόμου η οποία βγαίνει πάνω στο παιδί».

Η νέα εκδοχή για το παιδί της κόρης του

Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στην πατρότητα του παιδιού της κόρης του λέγοντας. «Εκείνες τις ημέρες έζησα μια πρωτοφανή κατάσταση. Από την ηρεμία μου στο βουνό ξαφνικά βρέθηκα σε μια απίστευτη νομική κατάσταση. Δεν ξέρω πως λειτούργησα και πώς εξακολουθώ και λειτουργώ. Είναι κάτι που μπορεί να το φανταστεί ο καθένας αλλά είναι άλλο να σου συμβεί. Ήμουν σε ένα κρατητήριο που δεν είχα καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Πήγαινα από την Ασφάλεια στον εισαγγελέα, από τον εισαγγελέα στα κρατητήρια και ου το καθεξής.

Τώρα για τον πάτερ Κλεομένη να πω ότι είναι χειροτονημένος ιερέας με το Παλαιό. Στη Σύνοδο του Μακαρίου ήταν παπάς του σεβασμιότατου Μεσογαίας και Νήσων τότε. Εγώ διαφωνώ με τον πατέρα Κλεομένη εκκλησιαστικά. Διαφωνώ με την έννοια πώς ένας παπάς κάνει μυστήρια χωρίς δεσπότη».

Για το εάν έχουν γνωριστεί με τον πατέρα Κλεομένη είπε: «Δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη γνωριμία. Πάνε τόσα χρόνια που είναι πιθανό να μη με θυμάται»

Έπειτα ανέφερε: «Στην κοινότητά μας έχουν έρθει πολλά παιδιά, τα οποία ήταν πνευματικά παιδιά του πατέρα Κλεομένη. Τώρα ένας αστυνομικός που δεν μπορεί να καταλάβει την λέξη πνευματικό παιδί και κρατάει στο μυαλό του μόνο το παιδί. Ο γαμπρός μου είναι πνευματικό παιδί του πατέρα Κλεομένη».

Στη συνέχεια όταν του έγιναν ερωτήσεις για την πατρότητα του παιδιού και το εάν η κόρη του έχει παντρευτεί είπε: «Αυτό δεν είναι κάτι που αφορά κανέναν» και στη συνέχεια διευκρίνισε: «Το ότι δεν απαντάω σημαίνει ότι έχω επιλέξει να μην απαντάω σε ερωτήσεις που αφορούν άλλα ενήλικα άτομα. Είναι ζήτημα ανθρώπου»

Για το εάν θα δώσει DNA: «Το DNA μου δεν το δίνω να το χαρτογραφήσει κανείς. Είναι ζήτημα πίστης, τιμής και ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Ο εισαγγελέας ζητούσε το DNA όλη της οικογένειάς μου».

Σε εκείνο το σημείο επενέβη εκ νέου ο δικηγόρος του λέγοντας: «Δεν μπορεί η Πολιτεία να τον αναγκάσει. Για αυτό και έχει κληθεί για απείθεια στις 4 Μαρτίου στο αστυνομικό τμήμα να δώσει εξηγήσεις γιατί δεν δίνει DNA. Δεν είμαστε στη χούντα»

tovima.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.