Πάλεψε 13 μέρες με τον κορονοϊό και βγήκε νικητής (φώτο)

Τη μάχη με τον κορονοϊό στην Ξάνθη κατάφερε να κερδίσει ένας ασθενής. Περιγράφει τις 13 ημέρες που πέρασε μέσα στη μονάδα Covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης.

Η είδηση χαροποιεί την Ξάνθη και στέλνει μήνυμα δύναμης και ελπίδας σε όσους νοσούν από τη θανατηφόρα ασθένεια. Με ανάρτησή του στο Facebook – αναφέρει το xanthinea.gr – ο Παύλος Εφραιμίδης αφηγείται την περιπέτεια της υγείας του, ευχαριστώντας με τα θερμότερα λόγια τους θεράποντες γιατρούς και νοσηλευτές του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης:

“Μετά από 13ήμερη νοσηλεία, στη Μονάδα COVID 19 , δε θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω, μέσα απ’ την καρδιά μου, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό και το βοηθητικό προσωπικό του νοσοκομείου Ξάνθης.

Η βοήθεια που μου προσέφεραν, με συγκλόνισε και με συγκίνησε ταυτόχρονα” σημειώνει ο Παύλος Ευφραιμίδης, για να προσθέσει πως “το ενδιαφέρον τους και η αγάπη σε εμένα προσωπικά, αλλά και σε όλους τους ασθενείς, ήταν αυτό που δε θα ξεχάσω ποτέ.

Δείτε ακόμα:  Έρχεται νέα καταγγελία για τον ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

Ενδιαφέρον όχι επαγγελματικό, αλλά ανθρώπινο.

Χαμόγελο αληθινό, που διακρίνεται ελάχιστα κάτω από την αχνισμένη μάσκα, νιώθεις όμως, ότι υπάρχει.

Αντιμετωπίζουν τη μάστιγα αυτή, μέσα από τις στολές, τις μάσκες και τα γάντια, με τεράστια δυσκολία στην αναπνοή, αλλά και στην κίνηση, με γνώμονα, μόνο τη θεραπεία και την ψυχική υγεία του ασθενούς.

Με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό, εύχομαι η Παναγία, να στέκεται πάντα δίπλα σε εσάς και τις οικογένειές σας και να σας χαρίζει δύναμη, υγεία και κουράγιο. Σας ευχαριστώ”, καταλήγει στο μήνυμά του ο Παύλος Εφραιμίδης.

Δείτε ακόμα:  Κορονοϊός: Τι συμβαίνει τελικά με την ανοσία της αγέλης

Δείτε και την ανάρτηση που έκανε στο Facebook:

newsit.gr