Παλλήνη: Αλλαγές στο Campas Project στην Κάντζα δρομολογεί η REDS

Δεύτερες σκέψεις φαίνεται πως έχει προκαλέσει η πανδημία για τη χρήση των ακινήτων στο μεγαλύτερο project real estate της Reds. Πρόκειται για τα ακίνητα στο Κτήμα Camba και όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου ο Πρόεδρος της ΑΚΤΩΡ, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, που είναι και πρόεδρος της REDS, εξετάζονται δύο προτάσεις και η μία εξ αυτών προέρχεται από την Αμερική.

Το project μέχρι στιγμής αφορούσε κατά κύριο λόγο στην κατασκευή ξενοδοχείων, καταστημάτων, χώρων πολιτισμού και γραφείων (70%). Ωστόσο, η κρίση της πανδημίας και το πλήγμα στον τουρισμό μέσω των ταξιδιωτικών περιορισμών που τέθηκαν σε εφαρμογή από το 2020 και η στροφή προς την τηλεργασία, οδηγεί τη REDS σε μία αναθεώρηση του business plan της για το κτήμα Camba.

Δείτε ακόμα:  Περισσότερα από 70 δέντρα έσωσαν, μέσα στην πανδημία, τα σχολεία του Δήμου Παλλήνης

Πλέον, εξετάζεται η κατασκευή κατοικιών, σχολικών μονάδων, convenience stores και λοιπών υποδομών στη συνολική έκταση του κτήματος 315 στρεμμάτων που βρίσκεται στην Παλλήνη.

Να υπενθυμίσουμε πως το προεδρικό διάταγμα για την πολεοδόμηση της έκτασης εκδόθηκε την άνοιξη και πλέον αναμένεται η έκδοση της σχετικής Υπουργικής Απόφασης.

Όσον αφορά το masterplan για το κτήμα αναμένεται εντός του Νοεμβρίου, ενώ το project εκτιμάται πως θα έχει ολοκληρωθεί εντός πενταετίας. Ήδη από το καλοκαίρι, ο Διευθύνων Σύμβουλος της REDS, Γιώργος Κωνσταντινίδης, είχε αναφέρει πως το masterplan τελεί υπό αναδιαμόρφωση καθώς η πανδημία έχει προκαλέσει αλλαγές και έχει εισάγει νέα δεδομένα στην αγορά ακινήτων και το real estate.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Υπογράφηκε η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημαρχείου - Εξοικονόμηση ενέργειας 98%!

“Ξυπνά” η μετοχή της REDS

Σχετικά με τις νέες συναλλαγές που έχουν γίνει πρόσφατα σε μετοχές της θυγατρικής του Ομίλου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ο Χ. Παναγιωτόπουλος, επεσήμανε πως η εταιρία με την ανάληψη της νέας διοίκησης, έχει “βγει από τη χειμερία νάρκη”.

Πρόσθεσε, δε, πως η μετοχή έχει νέα προοπτική και θα έχει μεγάλη κινητικότητα, καθώς η αξία έχει ήδη αυξηθεί κατά δυόμιση φορές από τη μέρα που ανέλαβε η νέα διοίκηση, ενώ οι επενδυτές βλέπουν μία έξυπνη επένδυση εάν εκμεταλλευτούν τα κτιριακά asset της REDS.

Δείτε ακόμα:  Σπ. Λιβαθινός: Ο Μαραθώνας χρειάζεται δήμαρχο και όχι...ομοίωμα δημάρχου

mononews.gr