Παλλήνη: Εξαιρετική εκδήλωση – αφιέρωμα στον Θανάση Βέγγο

Μια εξαιρετική  εκδήλωση  – αφιέρωμα στον αξέχαστο και πολυαγαπημένο ηθοποιό  Θανάση Βέγγο  πραγματοποίησε ανήμερα της θλιβερής  επετείου του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου η δημοτική παράταξη του Δήμου Παλλήνης ” Εμείς, η Πόλη μας”.

Αφορμή το βιβλίο  που εξέδωσε ο οικονομολόγος Κώστας Παππάς  με τίτλο

” 60 χρόνια ιστορίας μέσα από 8 ταινίες του Θανάση  Βέγγου”.

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στα τελευταία δύσκολα χρόνια της σύγχρονης ιστορίας  μας , απο την εποχή του εμφυλίου πολέμου, και μία …ουσιαστική γνωριμία με το μεγαλείο του αξεπέραστου  Θανάση Βέγγου, που λατρεύτηκε όσο λίγοι απο τον λαό, γιατι ο Θανάσης Βεγγος αντανακλούσε τον ίδιο τον λαό!!!

Μια …τυχαία συνάντηση με τον Νίκο Κούνδουρο  στη Μακρόνησο και το αποτέλεσμα  αυτής ο μοναδικός  θησαυρός των πολυάριθμων ταινιών του Θανάση Βέγγου.

Πολλές ευχαριστίες στον συγγραφέα Κώστα Παππά, στον δημοσιογράφο  Ζαχαρία Σώκο, στον εκπαιδευτικό Γιάννη Πετρόπουλο  και όλους όσοι συνέβαλαν με τον τρόπο τους σ’ αυτό  το ξεχωριστό  ταξίδι  στη σύγχρονη ιστορία μας , με οδηγό τον Θανάση Βέγγο.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι κ.κ. Ειρήνη Κουνενάκη, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης  Εμείς η Πόλη μας, η Φωτεινή Μπαξεβανη Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Παλλήνης και ο Πέτρος Φιλίππου υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: η εντεταλμένη σύμβουλος του δήμου Παλληνης σε θέματα πολιτισμού Θεοδωρα Σιάρκου, ο πρ. Δήμαρχος Σαρωνικου, πρ.Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Πετρος Φιλίππου, ο πρ. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γ.Σταθοπουλος, ο πρ. πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής Μάκης Βλαχος, η πρ. περιφερειακή Σύμβουλος Καιτη Θεοχάρη, η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «στην Πράξη» του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδας Μυρτω Τσιγγούλη, σημαντικοί άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού όπως ο Πάνος Κυπαρίσσης, ο Σ. Γκότσης, η Γ. Τάτση, φίλοι και μέλη  της παράταξης.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.