Παλλήνη: Μεταμόρφωση του Αθλητικού Κέντρου ανήγγειλε ο Χρ. Αηδόνης – Ενημερωτική συνάντηση με τη διοίκηση του Παλληνιακού

Με τη διοίκηση του Παλληνιακού αθλητικού συλλόγου συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Έξυπνη και Ανθρώπινη Πόλη», Χρήστος Αηδόνης, στο πλαίσιο ενημερωτικών επαφών που έχει ξεκινήσει με φορείς της Παλλήνης.

Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα θέματα που αντιμετωπίζει το αθλητικό σωματείο με έμφαση στην ακαταλληλότητα των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, γεγονός που προκαλεί συχνούς τραυματισμούς στους αθλούμενους.

Ως άμεση προτεραιότητα επισημάνθηκε η αποκατάσταση των δύο αγωνιστικών χώρων των γηπέδων, κύριου και βοηθητικού, αλλά και των κερκίδων και των βοηθητικών χώρων. Επιπλέον, επισημάνθηκε η απουσία οποιασδήποτε οικονομικής υποστήριξης από την δημοτική αρχή σε αντίθεση με ότι συμβαίνει από άλλους δήμους της Αττικής.

Ο κ. Χρήστος Αηδόνης ανέφερε πως η συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία της πόλης και η ενίσχυση του έργου τους αποτελεί προγραμματική δέσμευση της παράταξης και η αποκατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων άμεση προτεραιότητα.

«Ως νέα δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα σας, αρωγοί στις προσπάθειες σας. Στο δικό μας σχεδιασμό για την Παλλήνη του μέλλοντος το Αθλητικό Κέντρο πρόκειται να μεταμορφωθεί και ένας μεγαλύτερος αθλητικός πνεύμονας στην Ανατολική Αττική θα δημιουργηθεί έτσι ώστε όλοι οι πολίτες να αθλούνται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση».

Τον υποψήφιο δήμαρχο συνόδευαν τα στελέχη της δημοτικής παράταξης και μέλη του αθλητικού συλλόγου κ.κ. Απόστολος Καρανίκας και Δημήτρης Σταμούλης.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.