Παλλήνη: Συνάντηση Αηδόνη με τον Αντιπεριφερειάρχη Χωρικού Σχεδιασμού, Πολεοδομικών Θεμάτων & Εφαρμογών

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης με τον Αντιπεριφερειάρχη Χωρικού Σχεδιασμού, Πολεοδομικών Θεμάτων & Εφαρμογών Ελευθέριο Κοσμόπουλο, την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής παρουσία και στελεχών των τεχνικών υπηρεσιών των δύο φορέων.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τις μεγάλες εκκρεμότητες του συνόλου του Δήμου, σχετικά με την ένταξη στο σχέδιο πόλης πολλών πολεοδομικών ενοτήτων.

Η συζήτηση αφορούσε στις μελέτες που πρέπει να γίνουν, στην αρτιότητα εκπόνησής τους αλλά και στην κωλυσιεργία που παρατηρείται για αυτές που ήδη έχουν κατατεθεί από τον Δήμο. Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Αηδόνης δήλωσε: «Ο Δήμος Παλλήνης για να αναπτυχθεί πρέπει να τρέξει σε πολλούς τομείς. Η ένταξη στο Σχέδιο Πόλης των Π.Ε. που εκκρεμούν για δεκαετίες είναι ένας από αυτούς και είναι προτεραιότητα.

Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε τις γειτονιές δύο ταχυτήτων. Προγραμματίζουμε σχετικές μελέτες για το σκοπό αυτό. Επίσης η συνεργασία του Δήμου Παλλήνης με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και φυσικά με την Περιφέρεια, μπαίνει σε νέα τεχνοκρατική βάση και με μοναδικό γνώμονα την – επιτέλους – ισότιμη και ισόρροπη ανάπτυξη όλων των κοινοτήτων, χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς αποκλεισμούς».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.