Παλλήνη: Την Κυριακή ο «1ος Παλλήνιος δρόμος» με ρεκόρ συμμετοχών!

Πάνω από 1.000 συμμετοχές στον Παλλήνιο δρόμο που διοργανώνεται για πρώτη φορά από τον Δήμο Παλλήνης και τους Παλλήνιους Δρομείς και θα διεξαχθεί στην Πλατεία Ελευθερίας στην Παλλήνη την Κυριακή 19 Μαΐου στις 8:45’

Οικογένειες, σύλλογοι και σωματεία, σχολεία, αθλητές και αθλούμενοι αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την προσπάθεια που έγινε φέτος για πρώτη φορά πραγματικότητα από το Δήμο Παλλήνης και τους Παλλήνιους Δρομείς με την υποστήριξη του Αθλητικού Συλλόγου Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων «ΑΤΛΑΝΤΑΣ» και την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑΥ.

Την εκκίνηση των αγώνων θα δώσουν ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Θάνος Οικονόμου, πλαισιωμένοι από στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και καταξιωμένους αθλητές μαζί με τον Γιώργο Μενή κορυφαίο για το 2024 Έλληνα μαραθωνοδρόμο.

Όλοι οι αθλητές που θα τρέξουν την πιστοποιημένη από την WORLDATHLETICSδιαδρομή των 5 & 10 χλμ, θα πάρουν αναμνηστικό ανάγλυφο μετάλλιο και πολλά δώρα, ενώ οι νικητές θα παραλάβουν ειδικά σχεδιασμένα για τον αγώνα έπαθλα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ της διοργάνωσης VIANEX, ΕΥΔΑΠ, QueensTennisclub, εκδόσεις ΠΝΟΗ, A.O.GERAKA,Cook&Grill, Dole,SophiesBakery,ΒΕΝΕΤΗ FoodHallΠαλλήνης, Market-in, SKLAVENITIS, Tottis, CPAthletesNutrition, ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ,Ο Φούρνος της Παλλήνηςκαι τους χορηγούς επικοινωνίαςiRafina, Runningnews, Runnermagazine, iRunκαι τη ΣΤΑΣΥ για την προβολή της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε επίσης τους 80 εθελοντές μας, την ψυχή του αγώνα που δήλωσαν συμμετοχή για να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή αθλητισμού στην Παλλήνη!

Την ασφάλεια του αγώνα θα καλύψουν η τροχαία Αγ. Παρασκευής, το Αστυνομικό τμήμα Γέρακα και η και οι ομάδα της Vstrom Riders Hellas.

Γιατρός του αγώνα είναι ο μαραθωνοδρόμος και μέλος των Παλλήνιων Δρομέων Χριστόφορος Κομπορόζος Αναπληρωτής Διευθυντής στην Α΄ Καρδιολογική κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Τους αθλητές θα φροντίσουν οι φυσικοθεραπευτές από το Επιστημονικό Τμήμα Αθλητικής Φυσικοθεραπείας του Πανελλήνιου συλλόγου φυσικοθεραπευτών, με αντιπρόεδρο, αθλήτρια και μέλος επίσης του ΔΣ Παλλήνιων δρομέων Μαρία Φράγκου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: https://www.pallinirun.gr

Κάντε likeστη σελίδα μας 1οςΠαλλήνιος δρόμος για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας: https://www.facebook.com/profile.php?id=61556764862916

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.