Παν. Μερτύρης: Ο χιονιάς κατέδειξε την ανεπάρκεια του «φέουδου Ζούτσου»

Είναι εξοργιστικό να διαβάζεις την ύστατη προσπάθεια ορισμένων μέσα από το διαδίκτυο, να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, ενώ έχουν τα περιθώρια μιας πραγματικής επιλογής.

Να ομολογήσουν καθαρά πως στην «αναμέτρησή» τους με τον χιονιά αποδείχθηκαν τουλάχιστον ανεπαρκείς και απροετοίμαστοι.

Όσο όμως κι αν προσπαθήσουν, η πραγματική εικόνα της ανεπάρκειας της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, είναι αυτή που εξόργισε τις χιλιάδες των συμπολιτών μας, γιατί πολύ απλά δεν τους έβλεπαν πουθενά.

Μόνοι και αβοήθητοι όλοι μας.

Χαρακτηρίζομαι από ιδιαίτερη ψυχραιμία και δεν βγάζω επί ποδός συμπεράσματα. Στην περίπτωση του χιονιά όμως απογυμνώθηκε εντελώς ο αυταρχικός Δήμαρχος που δεν ξέρει ούτε να συνεργάζεται, ούτε να ζητάει βοήθειες από ανθρώπους που μπορούν, μπας και μειωθεί το γόητρο του.

Φτηνές δικαιολογίες των γυμνοσάλιαγκων, που με το φυσικό λιώσιμο των χιονιών, βγήκαν να μας πουν τα δικά τους.
Διαβάσαμε λοιπόν για 250 χιλιόμετρα οδικού δικτύου. Και τι σημαίνει αυτό; Να το αποδεχτούμε;. Είναι πολλά τα χιλιόμετρα και δεν προλαβαίνανε; Ομολογία ανεπάρκειας δεν είναι;

Αν κ. Δήμαρχε είναι μεγάλος ο Δήμος για τα μέτρα σας ή να παραδώσετε σε άλλον ικανότερο ή να αρχίσει η συζήτηση για δύο Δημαρχίες!
Ήταν μεγάλος ο όγκος του χιονιού είπανε.

Με τόσα που έχουν γραφτεί για την μετάλλαξη των κλιματολογικών φαινομένων δεν θα έπρεπε να προετοιμάζονται ανάλογα; Μόνο κομπορρημοσύνη, εξουσιαστικές μαγκιές και παχυλούς μισθούς;

Να μας δείξουν τις καταγραφές των επιτελικών τους σχεδιασμών στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Μιλήσανε για διάταξη δυνάμεων και σχεδιασμούς.
70 χιλιάδες εγκλωβισμένοι κάτοικοι γνωρίζουν καλά, γιατί ο καθένας έζησε την προσωπική του περιπέτεια και οι φτηνές δικαιολογίες τους εκνευρίζουν πολύ πια.

Προσωπικά θα έλεγα διάταξη αδυναμιών.
Απίστευτα ψέματα!!! Κάθε μέρα που περνάει μεγαλώνει το τονάζ του αλατιού. Να δείτε που στο τέλος θα πληρώσουμε και αλάτι Ιμαλαϊων!
Η Αλήθεια ως προς την «προετοιμασία», είναι πως χρειάσθηκαν δύο ημέρες χιονιά για να προβεί σε απ’ ευθείας ανάθεση σε ιδιώτη με γκρέιντερ.

Μίλησαν για ανταπόκριση σε εκκλήσεις.
Πως; Αφού δεν σήκωναν τα τηλέφωνα!
Μίλησαν για τις ευθύνες της ΔΕΔΔΗΕ.
Βεβαίως ΝΑΙ και πολλές.

Τσιμουδιά όμως για την απάθεια τους, στις εκκλήσεις της Αντιπολίτευσης τόσο καιρό, για άσκηση πολιτικής πίεσης, ώστε να βελτιωθεί και υπογειοποιηθεί εν μέρει το δίκτυο της.

Ο χιονιάς αγαπητοί συμπολίτες κατέδειξε την ανεπάρκεια του «φέουδου Ζούτσου» που καταχρηστικώς αποκαλείται Δήμος σύγχρονος και Δημοκρατικός.

Κάποιοι άλλοι διατεταγμένοι μίλησαν για την ευθύνη που βαρύνει την Κεντρική Διοίκηση στην προσπάθεια τους να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα όπως συνηθίζω να λέω και να αποενοχοποιήσουν την Αυτοδιοίκηση. Δεν έχει πόρους η Αυτοδιοίκηση; Αγνοούν προφανώς τις έκτακτες πρόσφατες χορηγίες προς τον Δήμο μας, ή τις σπάταλες επιλογές σε ήσσονος σημασίας επιλογές.
Ο χιονιάς μας νίκησε αγαπητοί γιατί θεωρώ πως τα σχέδια τα είχαν κλειδωμένα στα συρτάρια.
Οι ακατάλληλες επιλογές σε στελεχιακό δυναμικό του κ. Ζούτσου, μας έφεραν όλους μας στην δραματική κατάσταση των επτά ημερών.

Κύριε Ζούτσο σταματήστε να προτάσσετε ως ασπίδα σας το προσωπικό του Δήμου. Άθλια νοοτροπία παντελώς!
Οι Στρατηγοί ευθύνονται για τις ήττες και όχι οι στρατοί!

Με εσάς μπροστάρη η «Ελπίς» μας απέλπισε παντελώς!

Παν. Μερτύρης
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης
Δήμου Παλλήνης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.