Παναγ. Μερτύρης: “Ο Άνθρωπος έχει ξεφύγει…”

Τα πάντα στη σκοπιμότητα της εξυπηρέτησης του πολιτικού του καριερισμού. Πώς να εξηγηθεί διαφορετικά η απόφαση αυτού και της ομάδας του, να ζητάει την ψήφο μας, για την παροχή από το Δημοτικό Συμβούλιο δωρεάν τάφου για τον αποδημήσαντα Γλύπτη Γιώργο Καλακαλλά, κάτοικο Γέρακα;

Με όλο τον σεβασμό προς τον αποβιώσαντα καθηγητή του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και την οικογένειά του, στην οποία μεταφέρω τα θερμά συλλυπητήρια της Παράταξης μας, τα ζητήματα της δωρεάν παροχής τάφων θα πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις και κριτήρια, που το Δημοτικό μας Συμβούλιο πρέπει διαχρονικά να αποφασίσει, ώστε να μην άγεται και φέρεται από οποιαδήποτε σκοπιμότητα.

Δείτε ακόμα:  Περισσότερα από 70 δέντρα έσωσαν, μέσα στην πανδημία, τα σχολεία του Δήμου Παλλήνης

Άλλωστε είναι νωπές οι μνήμες της στάσης που κράτησαν (η πλειοψηφία τους), για τους ευεργέτες της Πόλης μας, Ιωάννη και Μαρία Πέτρου – που άφησαν την περιουσία τους σε ωφέλεια της Πόλης μας, βλέπε οινοποιείο Πέτρου- καθώς και ο βανδαλισμός του μνήματος τους από την δημοτική αρχή.

Είναι των δυο μέτρων και σταθμών δυστυχώς, ο Δήμαρχος, που όλο και περισσότερο, απεκδύεται τον τίτλο του Καλλικρατικού, ως Δήμαρχος, δρώντας μεροληπτικά ως Δήμαρχος Γέρακα.

Δείτε ακόμα:  Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού ρεμάτων σε Ραφήνα, Σπάτα, Διόνυσο & Ωρωπό

Παναγιώτης Μερτύρης