Παναιτωλικός: Βγάζει σε δημοπρασία τις φανέλες και το πανό για τον Άλκη -Όλα τα έσοδα σε φιλανθρωπικό σκοπό

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός βγάζει στο «σφυρί» φανέλες και πανό αφιερωμένα στον Άλκη Καμπανό, με τα έσοδα να πηγαίνουν για καλό σκοπό.

Η ομάδα του Αγρινίου υποδέχθηκε το Σάββατο 5/2 τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πριν από την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες του Παναιτωλικού εμφανίστηκαν με το όνομα του Άλκη στις φανέλες τους, ενώ έδειξαν και το φανταστικό εικαστικό που είχε αναρτηθεί στο γήπεδο.

Οι Αγρινιώτες θα προχωρήσουν σε δημοπράτηση των φανελών που φόρεσαν οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου, αλλά και του όμορφου εικαστικού και θα διαθέσουν τα έσοδά τους στο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Πρωτοβουλία για το Παιδί – Σπίτι της Βεργίνας», έναν ξενώνα παιδιών που βρίσκονται σε μακροχρόνιο κίνδυνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ανάλαβε την πρωτοβουλία να στείλει ηχηρό μήνυμα κατά της βίας, μετά την δολοφονία ενός ακόμα φιλάθλου, του Άλκη Καμπανού. Με την ανάρτηση σχετικού σκίτσου του Αγρινιώτη σκιτσογράφου Χρήστου Παπανίκου στα social media της ομάδας και σε πανό στο γήπεδο, όπως επίσης με την απόφαση να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές μας στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με φανέλες στις οποίες αντί των ονομάτων τους αναγράφονταν το όνομα ΑΛΚΗΣ.

Η πρωτοβουλία έτυχε καθολικής αποδοχής και μεγάλης ανταπόκρισης. Θέλοντας να κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς την ίδια κατεύθυνση που ακολουθούμε ως Γυμναστικός Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος σχεδόν έναν αιώνα, θα προχωρήσουμε σε δημοπράτηση όλου του υλικού που χρησιμοποιήθηκε (πανό, φανέλες ποδοσφαιριστών με τις υπογραφές τους) μέσω του Charityidols προκειμένου όσοι εκδήλωσαν πρόθεση να αποκτήσουν το υλικό, να μπορέσουν να το πράξουν. Λεπτομέρειες που αφορούν τη διαδικασία θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την δημοπρασία θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Πρωτοβουλία για το Παιδί – Σπίτι της Βεργίνας» που είναι ξενώνας οικογενειακού χαρακτήρα, για τη μακροχρόνια φιλοξενία παιδιών σε κίνδυνο. Εδρεύει στη Βέροια, την πόλη που γεννήθηκε και αναπαύεται πλέον ο Άλκης.

Καλούμε όλους να συμμετάσχουν στη δημοπρασία και να ενισχύσουμε το στόχο. Αλλά ταυτόχρονα να στείλουμε (για μια ακόμα φορά) ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας».

 

iefimerida.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.