Παντελής Παντελίδης: Ξεκινά η δίκη για τις αποζημιώσεις που διεκδικούν Αρναούτη και Κυριάκου

Την ίδια ημέρα θα εκδικαστούν τόσο οι αγωγές της οικογένειας Παντελίδη κατά της Κυριακού. και της εταιρείας που είχε ασφαλίσει το όχημα, όσο και της ίδιας της εταιρείας κατά της οικογένειας!

Την ερχόμενη Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, αρχίζει η δίκη για τις αποζημιώσεις που διεκδικούν η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, συνεπιβάτιδες του Παντελή Παντελίδη στο -προ εξαετίας- μοιραίο τροχαίο, που τού στοίχισε τη ζωή.

«Πέρασαν έξι μαρτυρικά χρόνια και αυτό το ατύχημα με ακολουθεί παντού στη ζωή μου. Σωματικά και ψυχολογικά δεν έχω επανέλθει. Πήγα και γύρισα… Τα σημάδια στην ψυχή μου και στο κορμί μου με συνοδεύουν. Τι κι αν προσπαθώ να πείσω πρωτίστως τον εαυτό μου και τους άλλους πως είμαι καλά, φτάνοντας στα όρια της υπερβολής αρκετές φορές. Μάταια ξαναγυρίζω πάντα εκεί που είμαι, στις εκτεταμένες πληγές της ψυχής και του σώματός μου. Δεν έχω περάσει και λίγα. Ζητώ να αποζημιωθώ, ασκώντας το δικαίωμά μου όπως κάθε θύμα τροχαίου. Εύχομαι να δικαιωθώ», δήλωσε σχετικά η Μίνα Αρναούτη στην εφημερίδα «Real News».

Με την αγωγή της προς την εταιρεία που ασφάλιζε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη ζητά αποζημίωση συνολικού ύψους 1.164.137 ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση. Όπως εξηγεί λεπτομερώς στην αγωγή, αξιώνει 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια, αν δεν είχε τραυματιστεί, 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.

Δείτε ακόμα:  Δίκη ντράμερ: «Το παιδί μου δεν είναι φαντασιόπληκτο, λέει την αλήθεια»

Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, την Πέμπτη θα εκδικαστεί και η αγωγή της Φρόσως Κυριακού, η οποία και αξιώνει το ποσό των 94.630 ευρώ, από τα οποία τα 80.000 αφορούν την ηθική βλάβη και το υπόλοιπο ποσό είναι για νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα. «Ακόμη και σήμερα και ενώ τα αληθή περιστατικά έχουν επιβεβαιωθεί και από την Εισαγγελική Αρχή, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν το αντίθετο και εγώ φέρω το στίγμα του δολοφόνου», υποστηρίζει στην αγωγή της.

Δείτε ακόμα:  Καιρός: Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία το Σάββατο στην Αττική

Η οικογένεια Παντελίδη επιμένει ότι δεν οδηγούσε ο ίδιος

Από την πλευρά της, η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη επιμένει μέχρι και σήμερα ότι το μοιραίο τζιπ δεν οδηγούσε ο τραγουδιστής, αλλά η Φρόσω Κυριακού. Μάλιστα, έχει καταθέσει αγωγή τόσο κατά της κοπέλας, ζητώντας 600.000 ευρώ, όσο και κατά της ασφαλιστικής, αγωγές οι οποίες επίσης θα εκδικαστούν την προσεχή Πέμπτη.

Δύο αγωγές, εξάλλου, έχει καταθέσει και η ασφαλιστική εταιρεία κατά της οικογένειας Παντελίδη, ζητώντας της το ποσό που, ενδεχομένως, θα κληθεί να καταβάλει στις δύο συνεπιβάτιδες, λόγω υπαιτιότητάς του!

Δείτε ακόμα:  Νέες εικόνες από το σοκαριστικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε μία 15χρονη και έναν 23χρονο

newsbreak.gr