Πάολα – Ελένη Βιτάλη: Μετά την κόντρα – Όλο το παρασκήνιο

Η Ελένη Βιτάλη και η Πάολα έχουν μια σχέση που έχει περάσει από σαράντα κύματα.

Οι δυο κυρίες δεν έχουν και την καλύτερη επικοινωνία, καθώς η Ελένη Βιτάλη έχει εκφράσει την όχι και τόσο καλή της γνώμη για την λαϊκή τραγουδίστρια, αφού τα κοντά της φορέματα δεν ταιριάζουν στην αισθητική της.

Τα μέσα έχουν ασχοληθεί πολλές φορές με την εν λόγω κόντρα, η οποία ενδιαφέρει μάλλον και το κοινό.

Η Πάολα σε τηλεοπτική της εμφάνιση στον ΣΚΑΙ και στο «Βινύλιο» είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι η συνάδελφός της στέκεται στα φορέματά της, ενώ είχε τονίσει ότι θα προτιμούσε να πει ότι δεν είναι καλή τργουδίστρια.

Η Ελένη Βιτάλη μετά την εμφάνιση της Πάολα στην εκπομπή είχε κάνει μια μακροσκελή ανάρτηση στο facebook εκφράζοντας την άποψή της, την οποία όμως λίγο μετά έσβησε.

«Έμαθα πάλι πως η Πάολα είπε πως τη στενοχωρεί που είπα, που να μην έλεγα, για το κοντό της φόρεμα και όχι για τη φωνή της. Εδώ πάει το δε μας χέζ@ς ρε Πάολα. Γιατί πιστεύει πως αυτό που κάνει λέγεται τραγούδι; (Η σεμινάριο αποφυγής;).

Κρίμα γιατί τέτοια (δρώμενα) πρέπει να τα εξηγώ μόνο εγώ, ενώ όλοι όσοι ξέρουνε όσοι ακούνε δίχως εισαγωγικά νομίζω το καταλαβαίνουν ευτυχώς !! Που τονίζει;;;; ποιο ακριβώς είναι το μέταλλο της ;;;; , πώς προφέρει, ;;;; και όλα όσα είναι απαραίτητα για έναν τραγουδιστή κι όχι για έναν καλό ή πόσο μάλλον μεγάλο τραγουδιστή!», ήταν μερικά από τα όσα είχε αναρτήσει η Ελένη Βιτάλη.

Ωστόσο μια ανατροπή έρχεται να εξομαλύνει τη μεταξύ τους σχέση!

Σύμφωνα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, Πάολα και Ελένη Βιτάλη θα εμφανιστούν μαζί, ενώ όπως υποστήριξε ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», η Ελένη Βιτάλη κάλεσε τη Σοφία Βόσσου για να μεσολαβήσει ώστε να μιλήσει με την Πάολα. Έτσι, οι δυο τραγουδίστριες θα πραγματοποιήσουν κοινή εμφάνιση.

Η Ελένη Βιτάλη αποφάσισε να προσεγίσει την Πάολα και θα βρεθούν μαζί
Συγκεκριμένα, θα εμφανιστούν στο Φεστιβάλ των Πρεσπών, όμως δεν θα πραγματοποιήσουν κοινή εμφάνιση στη σκηνή

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα.

gossip-tv.gr