Παραδόθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια αλληλεγγύης από τους πολίτες του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου στους πληγέντες της Θεσσαλίας (φωτό)

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στην πρωτοβουλία – κάλεσμα του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου ο οποίος σε συνεργασία με τον ΟΛΡ τον πρόεδρο και τον Δ/ντα Σύμβουλο κκ Σπ. Χρυσοφώτη, Φ. Ματσόπουλο, συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Η αποστολή του Δήμου μας με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Σπύρο Πάντζα χθες Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου παρέδωσε την ανθρωπιστική βοήθεια στη Δημοτική Ενότητα Φαρκαδόνας,και συγκεκριμένα στον πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κούτσικοκαι τον επικεφαλής της ομάδας εθελοντών πατέρα Αθανάσιο.

Παραδόθηκαν 8 παλέτες που είχαν συγκεντρωθεί με είδη πρώτης ανάγκης όπως: καθαριστικά και απολυμαντικά, είδη υγιεινής και προσωπικής φροντίδας καθώς και τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες που ανταποκρίθηκαν άμεσα και καταφέραμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να συνδράμουμε στην ανακούφιση των πληγέντων.

Οι συνάνθρωποί μας στη Θεσσαλία εξακολουθούν να βιώνουν δραματικές ώρες, η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να πρωτοστατεί σε πρωτοβουλίες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που αποτελούν οδηγό και πυξίδα για μια καλύτερη κοινωνία

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.