Παραδόθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια του Δήμου Μαραθώνος στους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας

Κλιμάκιο του Δήμου Μαραθώνος μετέφερε και παρέδωσε χθες στους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας είδη πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα: τρόφιμα και γάλα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής, απολυμαντικά είδη, προϊόντα καθαρισμού, είδη ένδυσης και υπόδησης, κλινοσκεπάσματα και φάρμακα.

Επικεφαλής της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας ήταν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικής Διαχείρισης και Διαφάνειας κ. Νίκος Ευαγγελόπουλος ο Αντιδήμαρχος Δικτύων και Καθημερινότητας κ. Χρήστος Στάμος και ο τοπικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Θεσσαλών Νέας Μάκρης, Μαραθώνα και Ραφήνας-Πικερμίου κ. Γιώργος Μιχαήλ, τους οποίους υποδέχτηκε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Φρόσω Καρκαβανίδη, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της για την εξαιρετική οργάνωση του Δήμου μας όσον αφορά στην μεταφορά των δεμάτων.

Ο Δήμος Μαραθώνος ευχαριστεί θερμά το Σωματείο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνος, τον Πολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Θεσσαλών Νέας Μάκρης, Μαραθώνος και Ραφήνας-Πικερμίου, και όλους τους κατοίκους του Δήμου μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα και στήριξαν την οργανωμένη αυτή προσπάθεια για την ανακούφιση των πληγέντων. Η προσφορά όλων είναι ανεκτίμητης αξίας.

Ευχόμαστε στους κατοίκους των περιοχών που χτυπήθηκαν από τον εγκέλαδο, κουράγιο και δύναμη. Η σκέψη όλων μας είναι μαζί σας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.