Παραλίγο τραγωδία στη Λ. Αθηνών – Σουνίου στην «Τρύπα του Καραμανλή»

Η ψυχραιμία μιας οδηγού και η καλή της τύχη έσωσαν την ίδια αλλά και άλλους οδηγούς από τα χειρότερα, το απόγευμα της Τετάρτης στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου στην «Τρύπα του Καραμανλή», λίγο μετά τη Λουμπάρδα Κορωπίου.

Η συγκεκριμένη κυρία βρέθηκε… αντιμέτωπη με οδηγό άλλου αυτοκινήτου που βρισκόταν αντίθετα στο δικό της ρεύμα προς Βάρκιζα.

Διαβάστε πώς περιέγραψε το περιστατικό η τυχερή και ψύχραιμη οδηγός:

«Χθες (28/07) οδηγούσα από Σαρωνίδα προς Βάρκιζα γύρω στις 17.30. Στο ύψος της τρύπας του Καραμανλή, μια κυρία οδηγός ίσως μπερδεύτηκε και βρέθηκε να είναι στο δικό μου ρεύμα, στην δική μου λωρίδα και ερχόταν μετωπικά πάνω στο αμάξι μου μέρα μεσημέρι

Δείτε ακόμα:  Πικέρμι: Συνεχίζεται η διάνοιξη των δρόμων στο Ντράφι (φωτό & βίντεο)

Ευτυχώς κράτησα την ψυχραιμία μου, έλεγξα το δρόμο, πάτησα φρένα, άλλαξα λωρίδα και ήμουν πολύ πολύ τυχερή που είχα χώρο να το κάνω και δεν είχα και όχημα να τρέχει πολύ από πίσω και να προκληθεί μεγάλο ατύχημα!

Με λίγα λόγια κανένα τροχαίο δεν προκλήθηκε, από θαύμα, τύχη, χαμηλή ταχύτητα, ψυχραιμία.

Ο λόγος που κάνω την δημοσίευση είναι γιατί δεν ξέρω αν η κυρία που οδηγούσε εχθές στο αντίθετο ρεύμα κατά πάνω μου είναι καλά στην υγεία της, αν είχε κάποιο ατύχημα, αν έχει συνειδητοποιήσει τι συνέβη και τι θα μπορούσε να προκληθεί. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου αν γνωρίζετε κάτι!

Δείτε ακόμα:  Πανέτοιμη η Πολιτική Προστασία Ραφήνας Πικερμίου για την κακοκαιρία "Ελπίδα"

Από το σοκ που βίωσα εχθές, δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα πέρα από το χρώμα του αμαξιού, και την ηλικία της κυρίας.

Επίσης μέσα από την δημοσίευση να τονίσω πόσο σημαντικό είναι ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ και να έχουμε υπομονή και σεβασμό στον δρόμο. Η χαμηλή ταχύτητα εχθές εμένα μου έσωσε κυριολεκτικά την ζωή!

Να προσέχετε όλοι,
Παλμέτα».

notioanatolika.gr