ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ψήφισε το 95% – Τα τελικά αποτελέσματα στις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ

Σύμφωνα με τα τελικά στοιχεία της Χαριλάου Τρικούπη, στις κάλπες προσήλθαν 179.005 πολίτες σε όλη την επικράτεια. Το όνομα ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επέλεξε το 95% έναντι μόλις 5% που επέλεξε να παραμείνει το «Κίνημα Αλλαγής».

Σημειώνεται ότι οι συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν ενθουσιασμένοι με τη συμμετοχή του κόσμου. Μιλούσαν για «ψήφο εμπιστοσύνης» στο εγχείρημα και στις επιλογές της νέας ηγεσίας και για «δυναμική επιστροφή» του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στον REAL FM, τόνισε:

«Τιμούμε τη ρίζα μας, τη δημοκρατική-προοδευτική ρίζα, η οποία τα χρόνια της Μεταπολίτευσης άλλαξε την Ελλάδα, με τεράστιες υποδομές, με ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος, με την ενίσχυση της ευρωπαϊκής προοπτικής. »Στη νέα όχθη της προσπάθειας που κάνουμε, της προσπάθειας που έδωσε εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης ο ελληνικός λαός με μια τεράστια, συγκλονιστική συμμετοχή, κρατάμε όλα τα θετικά ως φάρο και πυξίδα.

Δείτε ακόμα:  Οδηγός του ΚΤΕΛ ζήτησε από κοπέλα να κατέβει από λεωφορείο επειδή φορούσε... τοπάκι

Δεσμεύομαι ότι τα αρνητικά δεν πρόκειται να τα αντιμετωπίσει ποτέ ξανά κανένας ψηφοφόρος μας, κανένας άνθρωπος που πιστεύει στις ιδέες και τις αρχές της δημοκρατικής παράταξης».

Η παρουσίαση του προγραμματικού πλαισίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Αύριο, Τρίτη (10/5) στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να παρουσιαστεί το προγραμματικό πλαίσιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, η παρουσίαση θα γίνει στο Ξενοδοχείο Τιτάνια από τον πρόεδρο του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη, τον επικεφαλής του In Social καθηγητή και πρώην Υπουργό, Νίκο Χριστοδουλάκη και τον Σύμβουλο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σε θέματα οικονομίας, Ηλία Κικίλια.

Δείτε ακόμα:  Power pass: Ποιοι πρέπει να υποβάλλουν εκ νέου την αίτηση

Σύμφωνα με πληγές της Χαριλάου Τρικούπη, το προγραμματικό πλαίσιο του Κινήματος θα εμπλουτιστεί με σειρά προγραμματικών συνεδρίων που θα διοργανωθούν το επόμενο διάστημα, και θα ολοκληρωθεί σε Προγραμματική Συνδιάσκεψη.

 

ieidiseis.gr