Πάτρα: “Η σπιτονοικοκυρά φοβόταν για τη ζωή της…” – Σοκαριστική μαρτυρία

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Στο Live News μίλησε ο οικογενειακός φίλος της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού, ο οποίος αναφέρθηκε στους φόβους που είχε η γυναίκα. «Η κυρία Ευγενία είχε κάποια κινητικά προβλήματα στα πόδια. Αυτά. Όλα τα υπόλοιπα που λέγονται για καρκίνους και τα λοιπά δεν τα είχε αναφέρει ποτέ η ίδια», τόνισε.

Είπε πως την έβλεπε κάθε εβδομάδα και ότι του μιλούσε για τα πάντα. «Μου είχε πει αρκετές φορές κάποια πράγματα για την Ρούλα και τον Μάνο, το πώς είχαν γνωριστεί, πώς πήγανε στο σπίτι και την μετέπειτα πορεία τους, πότε άρχισε να τους φοβάται και τι να φοβάται…».

«Ο φόβος ήταν κυρίως μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού. Φοβόταν για την ίδια, μήπως της κάνουν κάτι, μήπως την πειράξουν σε θέμα υγείας, ακόμα και σε θάνατο», αποκάλυψε.

«Είχε αλλάξει η συμπεριφορά τους απέναντί της. Είχαν γίνει πιο πιεστικοί, κυρίως στο θέμα να την παρακολουθούν και να την προσέχουν, που αυτή ήταν η συμφωνία για να μείνουν στο σπίτι. Έδειχναν αδιαφορία. Μπορεί η ίδια να είχε αντιληφθεί κάτι που να μην μου το είχε πει ευθέως. Φοβόταν να μην της κάνουν κάτι, επειδή δεν την έβλεπε κανένας και δεν είχε συναναστροφές με κόσμο», είπε.

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε πως η σπιτονοικοκυρά φοβόταν για τη ζωή της και προτιμούσε να τρώει φαγητό από έξω, καθώς ήθελε να ξέρει τι τρώει και δεν είχε εμπιστοσύνη σε κανέναν.

Δείτε το βίντεο εδώ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.