Παύλος Χαϊκάλης: Αυτό είναι το κόστος μίας συνεδρίας με αστρολογικές συμβουλές

Σάλος έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα για τον Παύλο Χαϊκάλη. Ο ηθοποιός και άλλοτε Υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., στο κανάλι του στο Youtube, σκιαγράφησε αστρολογικά το προφίλ του 53χρονου Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση του Κολωνού.

Όπως υποστήριξε στην αστρολογική του πρόβλεψη, ο κατηγορούμενος «είχε διάθεση για σεξ» και «ότι γι’ αυτό φταίει ο Κρόνος σε σχέση με την Αφροδίτη», ενώ στο τέλος επεσήμανε για τον Ηλία Μίχο «πως όλα θα πάνε καλά».

Στο διαδίκτυο υπήρξε κατακραυγή κατά του ηθοποιού για τα λεγόμενά του, ενώ σήμερα ο Παύλος Χαϊκάλης έδωσε τη δική του απάντηση, με τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το T-live, σε ιστοσελίδα που έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, ο ηθοποιός αναρτά άρθρα με αστρολογικό περιεχόμενο. Μέσω της ίδιας ιστοσελίδας μάλιστα, μπορεί κάποιος να κλείσει μία διαδικτυακή συνεδρία διάρκειας 1,5 ώρας με τον Παύλο Χαϊκάλη, στην οποία θα λάβει συμβουλές με βάση το ωροσκόπιό του. Η διαδικτυακή συνεδρία κοστολογείται στα 90 ευρώ μέχρι τον Δεκέμβριο. Στη συνέχεια, η τιμή θα ανέβει στα 120 ευρώ.

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.