Παύλος Χαϊκάλης: Αναλύει τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή – «Πολλά βάσανα, περιορισμός και δυσκολίες»

Ο Παύλος Χαϊκάλης μετά το βίντεο με τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ηλία Μίχο και τις πρώτες αντιδράσεις, «ξαναχτυπά» με νέο βίντεο, μέσα από το οποίο αναλύει τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή.

Ο γνωστός ηθοποιός, αυτή τη φορά, θέλοντας να προλάβει τις αντιδράσεις, ξεκαθαρίζει πως αναλύει τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή, χωρίς να καταδικάζει τίποτα και κανέναν, αλλά και χωρίς να τοποθετείται με κανένα προσωπικό σχόλιο, γύρω από την υπόθεση με το σκάνδαλο διαφθοράς.

Ο Παύλος Χαϊκάλης παρουσιάζεται να λέει στο βίντεο με αστρολογικούς όρους: «Βλέπουμε ότι μετά τι πρόσφατες εκλείψεις, αυτό το άτομο είναι «χτυπημένο» από την έκλειψη και ενεργοποιημένο από την Πανσέληνο, θα έχει ένα θέμα πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο, σε φάση περιορισμού», αναφέρει αρχικά.

Και επισημαίνει: «Επαναλαμβάνω πάλι, μην βρεθούν κάποιοι… έξυπνοι και αρχίσουν να λένε ότι καταδικάζουμε, εμείς εδώ εξετάζουμε αστρολογικά τον χάρτη ενός ατόμου σε σχέση με τις εκλείψεις».

Σε άλλο σημείο ο Παύλος Χαϊκάλης αναφέρει μελετώντας τον αστρολογικό της χάρτη: «Αυτό το άτομο κάποια στιγμή στη ζωή του θα έχει πάρα πολλές δυσκολίες, πάρα πολλά βάσανα και περιπέτεια», είναι οι αστρολογικές προβλέψεις για την Εύα Καϊλή.

Δες το παρακάτω βίντεο

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.