Παύλος Χαϊκάλης για τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου: Δεν θεωρώ λάθος αυτό που έκανα

Ο Παύλος Χαϊκάλης προχώρησε σε μια εκτός τόπου και χρόνου αστρολογική πρόβλεψη, μιλώντας για τον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο, και λέγοντας ότι «φταίει ο Κρόνος που θέλει πολύ σεξ αυτή την περίοδο…».

Οι δηλώσεις που έκανε ο ηθοποιός για τον κατηγορούμενο παιδοβιαστή και μαστροπό της 12χρονης από τα Σεπόλια προκάλεσαν σφοδρές αντιράσεις, με τον ίδιο ωστόσο να δηλώνει ότι δεν μετάνιωσε που έκανε τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου. Ο ηθοποιός και νυν αστρολόγος, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» το πρωί της Τρίτης (15/11) και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι

«Δεν θεωρώ λάθος που έκανα τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, δεν μετάνιωσα. Σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω έναν παιδεραστή».

«Το να ανεβάσεις ένα προφίλ ενός ανθρώπου ο οποίος δημιούργησε μία αρνητικότητα στην κοινωνία ολόκληρη, είναι για να εξηγήσεις το πώς οι πλανητικές δυνάμεις σου δείχνουν τι είσαι και πώς μπορεί να σε επηρεάσουν και τις αντιστάσεις που πρέπει να έχει το άτομο γιατί αλλιώς θα οδηγηθεί στην κατάσταση που είδαμε», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Παύλος Χαϊκάλης. «Επιασα το αρνητικό προφίλ ενός ανθρωπου μόνο και μόνο για να εξηγήσω ότι όταν βλεπουμε ένα αποτέλεσμα, σκοπός είναι να γυρίσουμε και να δούμε την αιτία».

Ο Παύλος Χαϊκάλης λίγη ώρα αργότερα, παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για να διαψεύσει όσους τον κατηγόρησαν για την ανάλυση του αστρολογικού χάρτη του Ηλία Μίχου. «Ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας όσων τα έχουν γράψει αυτά» και τόνισε -μεταξύ άλλων- ότι «σε καμία μα καμία περίπτωση δεν έχω προσπαθήσει να δικαιολογήσω έναν παιδεραστή».

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.