Παύλος Χαϊκάλης: Η ζωή στο Κατάκολο, η πρόταση για θέατρο και η επικοινωνία με τον Φιλιππίδη

Στο Πρωινό και την Άρια Καλύβα μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος απάντησε για το θέατρο και την πρόταση που αρνήθηκε, αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Είχα πρόταση για κεντρικό θέατρο, αλλά δεν την αποδέχθηκα. Δεν έχω πια καμία σχέση με το χώρο. Εμείς ξέρετε, οι ηθικά κατώτεροι άνθρωποι, σε σχέση με κάποιους άλλους, οι οποίοι είναι ηθικά ανώτεροι, δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε. Μας έχουν κατατάξει κάπου οπότε δεν είναι ανάγκη να συνεχίσουμε. Αφού έτσι το έθεσαν, έτσι το πήγαν και έτσι το έχτισαν τόσο καιρό.

Και δεν μπορεί να πάει κανείς κόντρα στο σύστημα. Ακόμα και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι είπαν για μένα ότι ο Χαϊκάλης έχει φερθεί διαφορετικά, είπαν “μα δεν μπορούμε να πάμε κόντρα σε αυτό το σύστημα”. Εγώ τους καταλαβαίνω και επειδή καταλαβαίνω αφήνω τα πράγματα να εξελιχθούν όπως είναι. Δεν πειράζει…», είπε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο Παύλος Χαϊκάλης είπε στη συνέχεια για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Έχουμε επαφές. Κάποιες φορές μιλάμε για κάποια πράγματα, τον παίρνω τηλέφωνο, με παίρνει κι εκείνος. Ειδικά μετά που βγήκε το 50-50. Ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Δεν έχουμε καθημερινή επαφή. Για την υπόθεσή του δεν έχουμε πει πάρα πολλά. Είναι ένα ζήτημα που αφορά τον ίδιο και δεν μπορεί να μιλάει κάποιος τρίτος για εκείνον εξ ονόματός του. Δεν νομίζω να συναντηθούμε, πλέον ανεβαίνω σπάνια στην Αθήνα».

Κλείνοντας, ο Παύλος Χαϊκάλης ανέφερε: «Έκανα αυτοκριτική, είδα τα λάθη μου. Αλλάζω βήμα και πάω μπροστά. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Ο καθένας είναι αντιμέτωπος με την συνείδησή του. Η ζωή μου ήταν το θέατρο. Το κεφάλαιο αυτό για μένα έχει κλείσει οριστικά».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.