Παύλος Χαϊκάλης μετά την εισαγγελική πρόταση για τον Ηλία Μίχο: «Η αστρολογία δικαιώνεται»

Στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, η εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του Ηλία Μίχου για τα αδικήματα του βιασμού λόγω αμφιβολιών, αλλά και το αδίκημα της μαστροπείας με τη μορφή του εξαναγκασμού, την Τετάρτη 13 Μαρτίου. Mε αφορμή αυτή την εξέλιξη στη δίκη, ο Παύλος Χαϊκάλης ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου τόνισε πως μετά τις προβλέψεις που ειχε κάνει τότε, «η αστρολογία δικαιώνεται».

Ο Παύλος Χαϊκάλης, που ασχολείται με την αστρολογία τα τελευταία χρόνια, επισήμανε ότι τον Οκτώβριο του 2022 είχε κάνει μία πρόβλεψη, η οποία υποστηρίζει ότι τον δικαιώνει μετά την εισαγγελική πρόταση. Αρχικά, δήλωσε: «Αγαπητοί μου φίλοι, στις 27/10/2022 είχα κάνει μια αστρολογική προσέγγιση στο προφίλ του Ηλία Μίχου σύμφωνα με την επικαιρότητα τότε. Πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν τότε, ότι τον υπερασπιζόμουν και έλεγα ότι θα πέσει στα μαλακά. Χλευάστηκα από τον τύπο κ.α. για μία ακόμη φορά».

Στη συνέχεια, o Παύλος Χαϊκάλης πρόσθεσε: «Εγώ απλά υπερασπιζόμουν την Αστρολογία και ό,τι έβλεπα στο χάρτη του. Η δικαίωση ήρθε εχθές με την πρόταση της δικαιοσύνης. Δεν πρόκειται για μένα, αλλά δικαίωση για την Αστρολογία άλλη μία φορά. Ελπίζω κάποιοι να καταλάβουν τι εννοούσα τότε…».

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις σχολιάστηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης 14 Μαρτίου.

neolaia.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.