Παύλος Χαϊκάλης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον θάνατο του αδερφού του

Συντετριμμένος ο Παύλος Χαϊκάλης στην κηδεία του αδερφού του. Στις πρώτες του δηλώσεις ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως δεν πρόλαβε να του πει όλα όσα ήθελε.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω που παρευρεθήκατε εδώ, ήταν μια στιγμή ιδιαίτερη. Καλό του ταξίδι. Δεν πρόλαβα να του πω όσα θα ήθελα, είχαμε πολλά όνειρα να συζητήσουμε και να κάνουμε εδώ πέρα στο χωριό, αλλά δεν τα κατάφερα. Εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει», είπε.

Το ίδιο βράδυ ο Παύλος Χαϊκάλης, έπαιξε κανονικά στην παράσταση «Η μακαρίτισσα μητέρα της κυρίας» που ανεβαίνει στο θέατρο «Απόλλων» στον Πύργο Ηλείας, ενώ με συγκίνηση την αφιέρωσε στον αδερφό του ζητώντας από το κοινό να χειροκροτήσει τον αδερφό του.

Ο Θανάσης Χαϊκάλης, ο οποίος ήταν 74 ετών, εργαζόταν για χρόνια ως υπάλληλος στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων και όταν συνταξιοδοτήθηκε επέστρεψε στην ιδιαίτερή του πατρίδα, το Κατάκολο. Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου και δυστυχώς κατέληξε.

https://www.youtube.com/watch?v=1SoM92j30yw

gossip-tv.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.