Παύλος Χαϊκάλης: «Τα αληθινά θύματα του Metoo δεν βγήκαν να μιλήσουν» – Το «καρφί» για εμμονικό παρουσιαστή

Ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν ο σημερινός καλεσμένος του «MEGA Καλημέρα».

Ο Παύλος Χαϊκάλης έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από καιρό. Όπως είπε, ο λόγος που επέλεξε την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ήταν η ίδια ην Ελεωνόρα Μελέτη.

«Κυκλοφορούσα στην Αθήνα με μηχανή και τώρα κυκλοφορώ με ποδήλατο. Ο λόγος που βγήκα τώρα, είσαι εσύ. Αφήνεις το καλεσμένο να μιλήσει χωρίς να τον πιέσεις και οι περισσότεροι δεν το κάνουν».

Ο Παύλος Χαϊκάλης αποκάλυψε πως δεν έχει πια αίσθηση για τον χώρο των ηθοποιών και εξήγησε τον λόγο.

«Η τέχνη έχει τη μορφή της σύνθεσης, πρέπει να είναι ενωτική και να παράγει ανώτερη σκέψη,. Αυτό δεν υπάρχει σήμερα. Έχω δει να κατακερματίζει ο ένας τον άλλον στην τηλεόραση. Οι άνθρωποι έχουν χάσει τη προσωπική ζωή και ζουν τις ζωές των άλλων. Όταν είναι να σε πάρει η μπόρα σε παίρνει. Σιχάθηκα με όλο αυτό που γίνεται και δεν θέλω να μπω σε ένα παιχνίδι να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Εάν αρχίζω να μιλάω θα δώσω τροφή για 50 χρόνια», είπε αρχικά.

«Οι δημοσιογράφοι μου έχουν πει πως φοβούνται να μιλήσουν. Είχε δώσει συνέντευξη μία φίλη μου και είπε πως ‘’ο μόνος άνθρωπος που με έχει υπερασπιστεί και βοηθήσει είναι ο Παύλος Χαϊκάλης’’ και της είπαν ‘’μη πάμε κόντρα στο ρέμα’’. Το είχε πει ο Μαρκουλάκης και συμφωνώ. Σηκώνονται προσωπικές ατζέντες και το ζήτημα είναι πως δεν έχει νόημα γιατί δεν βγάζει πουθενά. Έτσι, χάθηκε η μπάλα. Σκέφτεσαι πώς να μιλήσεις και τι να πεις».

«Δεν θεωρώ ηθοποιό τον εαυτό μου πια»

Μάλιστα, ο ίδιος είπε πως είναι επιλογή του να μην θεωρεί τον εαυτό του πλέον, ηθοποιό.

«Είχα προτάσεις αλλά δεν θέλω πια. Δεν έχω να πω κάτι. Γιατί δεν υπάρχει κωμωδία στην τηλεόραση; Ο κόσμος δεν γελάει πια…Βλέπω ξένες πλατφόρμες και δεν μπορώ να βλέπω πια ελληνικές. Δεν έχω φοβίες και αυτό το πλήρωσα. Το 50-50 ήταν μπροστά από τη εποχή του. Σήμερα οι ηθοποιοί δουλεύουν με 300-400 ευρώ 10 ώρες για να βγάλουν ένα αποτέλεσμα, είναι δύσκολο να μαζευτούν όλοι οι ηθοποιοί».

«Με ότι πέρασα εάν δεν είχα την αστρολογία θα έπρεπε να είχα αυτοκτονήσει»

Όπως είπε, η καθημερινότητά του περιλαμβάνει μελέτη για την αστρολογία, ποδήλατο, παρέες και πολύ διάβασμα.

«Είχα πει πριν λίγο καιρό πως η αστρολογία είναι ένα σχέδιο του θεού για τον άνθρωπο ώστε να εξελιχθεί. Βγήκε ένας δημοσιογράφος και έλεγε πως η θρησκεία δεν συνδέεται με τη αστρολογία. Δεν μπορώ να εξηγώ στον καθένα πως είναι άλλο η θρησκεία και άλλο ο θεός. Ο κόσμος κατακρίνει την αστρολογία χωρίς να την γνωρίζει. Με είχε ρωτήσει κάποιος στο Facebook εάν πιστεύω στα άστρα και όταν είπα ναι μου είπε ‘’εσύ και κάτι ηλίθιοι σαν και εσένα’’. Του είπα ‘’ευχαριστώ, με τιμά γιατί και εγώ ασχολούμαι με το ίδιο που ασχολούνταν ο Νεύτωνας πριν χρόνια, ο οποίος το κυνήγησε o Halley και του είπε ‘’με τι πράγματα ασχολείστε’’ και εκείνος του απάντησε πως ‘’εσείς δεν ξέρετε αστρολογία, εγώ την έχω σπουδάσει’’. Με ότι πέρασα εάν δεν είχα την αστρολογία θα έπρεπε να είχα αυτοκτονήσει».

«Βγήκαν να μιλήσουν γυναίκες που κατήγγειλαν bullying ενώ είχαν φάει πολύ ξύλο από κάποιους άλλους»
Μάλιστα, είχε δει πως θα υπάρξει ένα πρόβλημα αλλά δεν φανταζόταν το μέγεθος», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση που έχουν εμμονή μαζί μου Έβγαινε τότε ένας δημοσιογράφος πρωινής εκπομπής και έλεγε επί ένα μήνα γιατί πάω να δουλέψω. Δεν τον πήγα τηλέφωνο. Το όνομά μου ανακατεύτηκε σε δύο κουτσομπολιά. Αποφάσισα να απομακρυνθώ γιατί το αντιληπτικό πεδίο των ανθρώπων είναι μέχρι εκεί και εγώ δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό. Υπάρχει μία τάση να βρούμε κάτι αρνητικό γιατί αυτό πουλάει. Γιατί δεν βγαίνουμε να μιλήσουμε θετικά για τους ανθρώπους που μας έχουν βοηθήσει; Ένιωσα βαθιά πληγωμένος. Πέρα από μερικά τρολ, από τον φυσικό κόσμο υπάρχει αγάπη και εκτίμηση. Πήγα και γράφτηκα στο ΣΕΗ από μόνος μου, μόνο και μόνο για να μην κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου. Ήμουν διαγραμμένος και εάν δεν είχα εγγραφεί δεν θα μπορούσε μνα εξεταστεί η υπόθεση. Όλα τα στοιχεία που κατέθεσε δεν ελήφθησαν υπόψιν. Ακούω ανθρώπους να λένε ‘’κορίτσια είμαστε μαζί σας’’ και θέλω να τραβήξω τις τρίχες μου. Και ο νοών νοείτω. Δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που καταφερθεί εναντίων της γυναίκας σήμερα», είπε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας:

«Η καταστολή του πολιτισμού οφείλεται στον άντρα γιατί δεν κατάλαβε ποτέ την θηλυκή του πλευρά. Η γυναίκα το έκανε και προχώρησε παρακάτω. Πρέπει να είσαι υπέρμαχος κατά της κακοποίησης των γυναικών αλλά είναι άλλο αυτό και άλλο ένα κουτσομπολίστικο επίπεδο. Το metoo ήταν 3-4 άτομα, αυτό ήταν; Τα αληθινά θύματα δεν βγήκαν να μιλήσουν. Βγήκαν να μιλήσουν άνθρωποι, γυναίκες ειδικά, που κατήγγειλαν bullying ενώ είναι γνωστό πως έχουν φάει πολύ ξύλο από κάποιους άλλους. Γιατί καταγγέλλεις τον Α και όχι τον Β; Μάλλον γιατί είναι άλλα πράγματα από πίσω. Έβγαινε ο Σπύρος Μπιμπίλας και έλεγε πως υπάρχουν χιλιάδες καταγγελίες, γιατί βγήκαν μόνο 4; Μόνο η αντρική λάθος συμπεριφορά υπήρξε; Υπάρχουν πολλά κενά».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.