Παύλος Κοντογιαννίδης: Εγώ δημιούργησα έμμεσα τα πρωινάδικα

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης μίλησε για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» και υποστήριξε ότι εκείνος ήταν που προέτρεψε τη Ρούλα Κορομηλά να αναλάβει την πρωινή εκπομπή.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο «Breakfast@star» τη Δευτέρα 15 Απριλίου.

Για τη γνωστή σειρά, ο Παύλος Κοντογιαννίδης δήλωσε: «Ο κόσμος δεν πρόλαβε να δει τους παλιούς. Ήταν μία σειρά, που είχε ρεζερβέ πριν παιχτεί και επειδή δεν έφτανε ο χρόνος με τις προετοιμασίες και τα γυρίσματα και 24ωρες βάσεις δουλειάς, πήγαινε όλο πίσω και έγιναν 6 επεισόδια κι έμεινε ο κόσμος με τη χαρά και τη γλύκα. Και τώρα τι; Θα πάρει ο καθένας να παίξει τον ρόλο του τάδε ή της τάδε; Ο καθένας και η καθεμιά ήταν αριστουργήματα».

Και πρόσθεσε: «Έχουν απομονώσει όλες τις ατάκες μου, που σημαίνει ότι ο κόσμος το θέλει. Εγώ ούτως ή άλλως μόνιμο guest έκανα. Είπα και στον Αλέξανδρο Ρήγα ότι με έχετε τρελάνει. Στην Αμερική πρώτα γίνεσαι star και μετά guest star, εγώ κάνω καριέρα guest star χωρίς να είμαι star».

Για το αν θα αναλάμβανε ποτέ να κάνει πρωινή εκπομπή, ο Παύλος Κοντογιαννίδης απάντησε: «Δεν μου έχουν κάνει πρόταση, αλλά είμαι καλός στο μπλαμπλα. Όταν έλεγαν για τα πρωινάδικα, τους έλεγα ότι παίζουν τον ρόλο του ψυχοθεραπευτή. Μερικές εκπομπές είναι και κίτρινες».

Στη συνέχεια, περιέγραψε το πώς έπεισε την Ρούλα Κορομηλά να αναλάβει την πρωινή εκπομπή στον ΑΝΤ1: «Αυτός που δημιούργησε τα πρωινάδικα ήταν έμμεσα αυτός που βλέπεις τώρα. Η Ρούλα Κορομηλά, που είναι η αρχηγός, δούλευε στην ΕΡΤ. Μου είπε ότι ανοίγουν δύο κανάλια ιδιωτικά και ότι ήθελε την άποψή μου, [μου είπε] “στον ΑΝΤ1 μου έκαναν πρόταση να πάω να κάνω πρωινή εκπομπή”. Λέω “εδώ τι κάνεις; Μία εκπομπή σίγουρη, μόνιμη, επιτυχημένη. Εκεί θα κάνεις κάτι που δεν το ξέρεις και εγώ είμαι υπέρ του ρίσκου”. Πέρασαν 6 μέρες και χτύπησε αργά το τηλέφωνο μετά το θέατρο και μου είπε να έρθεις αύριο το πρωί στο πλατό και θα είσαι ο πρώτος καλεσμένος στον “Πρωινό Καφέ”, ο νονός. “Την πήρα την εκπομπή, αφού έτσι μου είπες”. Κι έτσι καθιερώθηκαν μετά τα πρωινάδικα».

protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.