Παιδικός Σταθμός PlaySchool: Οι εγγραφές συνεχίζονται για τη νέα σχολική χρονιά

Ο Παιδικός σταθμός PlaySchool σας ενημερώνει ότι οι εγγραφές συνεχίζονται για την νέα σχολική χρονιά.

Το PlaySchool έχει τη δυνατότητα να καλύπτει ένα διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, εξυπηρετώντας έτσι τους γονείς όπου οι καθημερινές τους υποχρεώσεις, τους προβληματίζουν και δυσκολεύουν την εύρυθμη λειτουργία της οικογένειας.

Με απαρχή την σκέψη πως οι μικροί μας θησαυροί δεν μπορεί απλά να έχουν μία μικρή θέση ανάμεσά στις υποχρεώσεις αυτές αλλά να διαδραματίζουν τον σημαντικότερο ρόλο, η υπεύθυνη του Κέντρου Λίζα Θεοδωρίδου σκέφτηκε, σχεδίασε και δημιούργησε το PlaySchool.

Δείτε ακόμα:  Τσιπάκι με φτερά - Ερευνητές δημιούργησαν το μικρότερο ιπτάμενο ανθρώπινο κατασκεύασμα

Από νωρίς το πρωί έως και τις πρώτες βραδινές ώρες, καθώς και το Σάββατο, ο γονιός έχει την δυνατότητα να επιλέξει το ωράριο που τον διευκολύνει και τον εξυπηρετεί, παρέχοντας ταυτόχρονα στο παιδί του ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Κύριο μέλημα της κας Θεοδωρίδου είναι η φροντίδα για το παιδί, η οποία απορρέει μέσα από την αγάπη της για τα παιδιά αλλά και το επάγγελμά της. Στόχος της είναι τα παιδιά τις ώρες που θα φιλοξενούνται στο PlaySchool να μαθαίνουν καθημερινά καινούρια πράγματα, να διασκεδάζουν και να γυρνάνε σπίτι τους χαρούμενα, γεμάτα γνώσεις και εμπειρίες αλλά και έτοιμα να ανακαλύψουν άλλες τόσες την επόμενη μέρα.

Δείτε ακόμα:  Βοηθώντας τα παιδιά με τη μελέτη στο σπίτι: Webinar για γονείς

Ο Παιδικός Σταθμός PlaySchool φιλοξενεί παιδάκια από δυόμιση ετών έως και πριν το νηπιαγωγείο παρέχοντας ταυτόχρονα απογευματινά προγράμματα φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά σχολικής ηλικίας έως 10 ετών.

playschool_eggrafes2

Playschool

Υπεύθυνη Κέντρου: Θεοδωρίδου Ελισάβετ

Χρ. Μάντικα & Σιγινού 7 , Ραφήνα

τηλ: 2294023656 , κιν: 6982475684