Περικλής Κονδυλάτος: «Δεν θέλω να είμαι κάπου που δεν με θέλουν, σε αντίθεση με τη Σαλαγκούδη»

Ο Περικλής Κονδυλάτος βγήκε από το Survivor, επέστρεψε στην Ελλάδα και το απόγευμα της Δευτέρας επισκέφθηκε στο Καλό Μεσημεράκι. Πρωταγωνίστρια στην κουβέντα τους με τον Νίκο Μουτσινά… η Ανθή Σαλαγκούδη

«Δεν μπορεί η Ανθή να λέει ότι έχει μείνει έκπληκτη, από τη στιγμή που δεν μου μιλούσε ενώ ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Δεν κάνω κολλητιλίκια με κανέναν και δεν το έχω ανάγκη. Μιλούσα με όλα τα παιδιά. Κάθε φορά που πήγαινα να πω στην Ανθή την αλήθεια, πως φαίνεται η ίδια μέσα στην ομάδα, την ενοχλούσε. Όπως την ενοχλούσε και το γεγονός ότι την ψήφιζαν», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος και συνέχισε:

«Είχα ένα ερωτηματικό γιατί μπήκε στο Survivor την πρώτη μέρα. Η ίδια είχε απορία αν θα μείνει ή θα φύγει. Δεν έχω αρνητικά συναισθήματα για την Ανθή. Αν θέλει να μιλήσουμε είναι ανοιχτό το τηλέφωνό μου».

Δείτε ακόμα:  Νίκος Ψαρράς: «Μετά από χρόνια απραξίας βλέπω ότι...» (βίντεο)

«Με τον Γιώργο Κοψιδά είχαμε κάποιες κουβέντες και ήρθαμε κοντά τελευταία. Μου είχε στοιχήσει στην αρχή που δεν με διάλεξε στην ομάδα. Δεν θέλω να είμαι κάπου που δεν με θέλουν, σε αντίθεση με την Ανθή», κατέληξε ο Περικλής Κονδυλάτος.