Περικλής Κονδυλάτος: On air συγκίνηση στο Πρωινό μιλώντας για τα παιδικά βιώματά του

Ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος ήταν καλεσμένος σήμερα στο Πρωινό, εξομολογήθηκε τα δικά του βιώματα από τον πατέρα του και το κλίμα βάρυνε στο πλατό. Συγκινημένος και ο Γιώργος Λιάγκας στο πλατό, ο οποίος τόνισε από την πλευρά του πως «με θλίβει πάρα πολύ όλο αυτό».

«Είμαστε πολύ άνθρωποι που έχουμε ζήσει σε τέτοιου είδους οικογένειες και αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε να μας κυνηγάει, αλλά να γίνει ένα κίνητρο για να βρούμε την αξία μόνοι μας. Έχω βιώσει απόρριψη από τον μπαμπά μου, δεν με αποδέχτηκε και δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Δεν τον ενδιέφεραν τα παιδιά του, δεν ήθελε να πάρει ευθύνες. Έχω βιώματα με τον πατέρα μου, αλλά καλύτερα να μην τα είχα. Αν είναι τα βιώματα να είναι άσχημα, καλύτερα να μην τα έχουμε στη ζωή μας. Υπήρχε βία, αλλά όχι προς εμένα και την αδερφή μου.

Δείτε ακόμα:  Ράδιο Αρβύλα: Πότε κάνουν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 – Αυτό είναι το τρέιλερ (βίντεο)

Η ζωή τα εμπεριέχει όλα και εγώ είμαι πολύ καλά τώρα. Έχω καταλάβει την αξία μου, δεν περιμένω να μου τη δώσει αυτός. Σας βλέπω λίγο στεναχωρημένους, εγώ δεν είμαι», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Συγκινημένος ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Έχω τεράστιες ευαισθησίες για τις σχέσεις γονιών με παιδιά… Έχω κι εγώ κάποια βιώματα, γι’ αυτό… Και με θλίβει πάρα πολύ όλο αυτό».

newsit.gr