Περιπέτειες για το Νίκο Κοκλώνη! Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο με 30.000 ευρώ που δεν είχε δηλώσει. Πως θα απαντήσει ο παρουσιαστής;

Περιπέτειες στην προσγείωση… Ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος βρέθηκε στο Ντουμπάι, όπως και άλλοι συμπατριώτες μας (θέμα που προκάλεσε σάλο με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Κωστόπουλο που δέχτηκε τις περισσότερες και πιο άγριες επιθέσεις), επέστρεψε στην Ελλάδα με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι τελωνειακές αρχές στο Ελευθέριος Βενιζέλος εντόπισαν το ποσό των 30.000 ευρώ που δεν είχε δηλώσει ο παρουσιαστής. Σύμφωνα με τον νόμο, κατασχέθηκε αμέσως το 25% του συνολικού ποσού και βεβαίως άρχισε η έρευνα για να εντοπιστεί η προέλευσή του.

Να σημειωθεί πως κάθε φυσικό πρόσωπο που εισέρχεται ή εξέρχεται από την Ε.Ε. (π.χ. οποιοσδήποτε ταξιδιώτης ή μέλος πληρώματος αεροσκάφους που εισέρχεται ή εξέρχεται από την Ε.Ε. μέσω αέρος, ξηράς ή θαλάσσης) και μεταφέρει ρευστά διαθέσιμα αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των €10.000, δηλώνει το ποσό αυτό στις αρμόδιες αρχές των κρατών μελών μέσω των οποίων εισέρχεται ή εξέρχεται στην Ε.Ε. Κάτι που ο Κοκλώνης λογικά γνωρίζει καλά μιας κι έχει κάνει αμέτρητα ταξίδια για τις ανάγκες της ταξιδιωτικής εκπομπής του και όχι μόνο.

Πάντως, όπως μάθαμε, ο Κοκλώνης είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τον εαυτό του και μάλιστα με αποδείξεις.

patkiout.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.