Περρής για Πετράκο: «Να ζητήσει συγγνώμη»

Ο Γρηγόρης Πετράκος επιστρέφει σε κλειστό νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας, μετά από πολύ καιρό, όπως γνωστοποίησε μέσα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο τραγουδοποιός, ο οποίος δεν είναι εμβολιασμένος, θα εμφανίζεται τα μεσημέρια κάθε Σαββάτου και Κυριακής στην Πάτρα.

Σου θυμίζουμε, πως τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό στα κλειστά μαγαζιά επιτρέπεται η είσοδος μόνο για εμβολιασμένους πελάτες, ενώ οι εργαζόμενοι θα μπορούν να βρίσκονται εσωτερικά κάνοντας τα απαραίτητα rapid test.

Το θέμα συζητήθηκε στο Πρωινό, γιατί όπως μετέφερε ο Τάσος Τεργιάκης υπήρξαν αντιδράσεις από θαυμαστές του Γρηγόρη Πετράκου που του έγραψαν ότι τους “πουλάει” και ότι κάνει ξαφνικά αυτό που του λέει η κυβέρνηση.

Δείτε ακόμα:  Survivor All Star: Οι παίκτες που δέχθηκαν πρόταση και η πολυσυζητημένη πρεμιέρα

«Ο Πετράκος είχε πει να ζητήσει συγγνώμη ο Κιάμος γιατί δεν είναι συνεπής, απέναντι σε αυτά τα οποία έλεγε. Νομίζω ότι τώρα ο ίδιος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη γιατί έχει τεράστια απόσταση αυτό το οποίο έλεγε, ότι δε μπορεί ακόμα και στα δύσκολα που έχουμε ανάγκη εμείς οι μουσικοί που έχουμε ανάγκη να παίζουμε, να προδίδουμε τα ιδανικά μας και να ανεχόμαστε τις συνθήκες που μας επιβάλλουν οι άλλοι. Ήταν σαφής και πολύ αιχμηρός και μάλιστα είχε βγάλει κίτρινη κάρτα στον Κιάμο. Επειδή έγινε πολιτικός, θα ακολουθήσει την πεπατημένη, αφού ανήκει στο κόμμα του Τράγκα» σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής.

Δείτε ακόμα:  Πώς ο 10χρονος γιος του Mπεν Άφλεκ, τράκαρε μία Λαμποργκίνι! (βίντεο)

Δες εδώ τι είχε γράψει ο Γρηγόρης Πετράκος για τον Πάνο Κιάμο.

tlife.gr