«Πέταξε τον ορό & άρχισε να τρέχει» – Τι λέει ο γιατρός για την επίθεση εναντίον του από ασθενή (βίντεο)

Ενα θλιβερό περιστατικό διαδραματίστηκε προχθές το μεσημέρι στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, του νομού Ηρακλείου της Κρήτης, όταν μεταφέρθηκε ασθενής με προβλήματα ζαχάρου.

Στον ασθενή έγιναν οι πρώτες προσπάθειες από τον γιατρό που εφημέρευε για το πρόβλημά του, όμως οι συνοδοί του τον πήραν να φύγουν. Ο γιατρός τους είπε ότι υπάρχει πρόβλημα με την υγεία του και πρέπει να παραμείνει για νοσηλεία.

Διαφώνησαν και κάποιος από τους συνοδούς τον έσπρωξε, μ’ αποτέλεσμα ο γιατρός να πέσει και να χτυπήσει, να σπάσει πλευρά και ισχίο και να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Στο Κέντρο Υγείας μετέβη ο δήμαρχος Φαιστού, Γρηγόρης Νικολιδάκης, για να ενημερωθεί για το συμβάν. Πρέπει άμεσα να τοποθετηθούν security στο Κέντρο Υγείας Μοιρών επί 24ώρου βάσης, δήλωσε καταδικάζοντας το γεγονός.

Ανακρίσεις για το θέμα διεξάγει το Α. Τ. Φαιστού, ενώ οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Μοιρών και το προσωπικό είναι ανάστατοι. Ωστόσο, ένας άλλος γιατρός του Κέντρου Υγείας Μοιρών, ο Μανώλης Μεραμβελιωτάκης, δίνει μια άλλη διάσταση στο σοβαρό αυτό θέμα, με ανάρτησή του στο facebook που προκαλεί σοκ.

Η ανάρτηση

Ο κ. Μεραμβελιωτάκης κάνει λόγο «για ένα δύο αλήτες», οι οποίοι ευθύνονται για το κακό όνομα της Μεσαράς, και αναφερόμενος στην αιτία της επίθεσης σε βάρος του συναδέλφου του, επισημαίνει ότι ο συνοδός του ασθενούς νόμιζε πως ο γιατρός τού έκανε εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Αυτό επιβεβαιώνει και το θύμα της επίθεσης, ο Σταύρος Καλπαδάκης, ιατρός κέντρου υγείας Μοιρών, ο οποίος μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο και περιγράφοντας το περιστατικό, έκανε λόγο για έναν ασθενή σε αμόκ.

«Ήρθαν δύο νεαροί και ο ένας μου είπε ‘ο φίλος μου δεν είναι καλά’. Κάναμε τις εξετάσεις, βρήκαμε ότι το ζάχαρο είναι χαμηλό, μάθαμε ότι πάσχει από διαβήτη τύπου ένα και έπρεπε να του ανεβάσουμε το ζάχαρο.

»Ήταν στην αρχή διεγερτικός, δεν ήθελε τη θεραπεία, κάποια στιγμή τον πείσαμε, του βάλαμε τον ορό. Όταν αποφασίσαμε να του βάλουμε δύο ενέσεις, αντέδρασε, πέταξε τον ορό και άρχισε να τρέχει.

»Τότε ο συνοδός του άρχισε να ρωτάει ‘τι του κάνατε, τι του βάλατε’. Βγήκα τρέχοντας να προλάβω τον νεαρό και τότε έτρεξε πίσω μου ο συνοδός και με έσπρωξε με πολλή δύναμη. Προσγειώθηκα στα πλακάκια».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.