Πετράλωνα: Μήνυση του πατέρα των παιδιών κατά του «συγγραφέα» για συκοφαντική δυσφήμιση -Θα εκδικαστεί το 2023

Μήνυση έχει κατατεθεί εναντίον του «συγγραφέα», από τον πατέρα των παιδιών στα Πετράλωνα, που τον κατηγορούν για σεξουαλική κακοποίηση.

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί, ωστόσο πήρε αναβολή για το 2023.

Ο πατέρας των παιδιών υπέβαλε τη μήνυση κατηγορώντας τον άνθρωπο που αποκάλυψε την υπόθεση, για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο «συγγραφέας» είχε καταγγείλει τα όσα φέρονται να γίνονταν εις βάρος των παιδιών από τους γονείς τους και ενός θείου τους και ανέλαβε να τα φιλοξενήσει.

Ο πατέρας τους όμως, που αρνείται τις κατηγορίες, αναφέρει πως ο «συγγραφέας έστρεψε τα παιδιά εναντίον» του και ότι έχει «άλλου είδους» σχέση με το ανήλικο αγόρι και έχει ζητήσει επίσημα να γίνει ανάδοχος του παιδιού του.

Τι απαντά ο «συγγραφέας»
Από την πλευρά του, ο συγγραφέας απάντησε στα όσα τον κατηγορεί ο πατέρας των παιδιών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο καθείς με τα όπλα του, λέει ο Ελύτης. Εγώ έχω για όπλο την αλήθεια των παιδιών και ο πατέρας τα ψεύδη. Θα δούμε πιο είναι πιο ισχυρό».

Να τονιστεί πως και η μητέρα έχει κινηθεί νομικά και με εξώδικο ζήτησε την άμεση επιστροφή του γιου της στην οικεία της, από τον φερόμενο «συγγραφέα», αλλά και την αφαίρεση του δικαιώματος αναδοχής από τον πατέρα των παιδιών.

iefimerida.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.