Πέτρος Φιλιππίδης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Τι “έδειξε” η μαγνητική

Σε σειρά εξετάσεων υποβάλλεται ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά το ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη τα ξημερώματα της Παρασκευής (01.07.2022).

Τα ξημερώματα, περίπου στις 04:00 ο Πέτρος Φιλιππίδης ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται καθώς είναι σε εξέλιξη η δίκη του, στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο οποίος δικάζεται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία βγήκε «καθαρή».

Ωστόσο, ο Πέτρος Φιλιππίδης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θέλει να μείνει στο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί αλλά, αντίθετα από τη γνώμη των συνηγόρων του που τον συμβουλεύουν να μείνει, θέλει να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ενοχλήσεις και χθες (30.06.2022) αλλά ζήτησε να υπογράψει ο ίδιος το εξιτήριο και με δική του ευθύνη να μη νοσηλευτεί.

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.