Πέτρος Φιλιππίδης: Το άγνωστο επεισόδιο με τον γιο του στη δίκη – Οι αντιδράσεις της Ελπίδας Νίνου

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίστηκε το πρωί της Τρίτης (17-05) με την δεύτερη καταγγέλλουσα να καταθέτει με τις θύρες ανοιχτές.

Το πρωί της Τετάρτης (18-05) η δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα, Άννα Ζηρδέλη, μετέφερε στον «αέρα» ένα άγνωστο επεισόδιο που έλαβε χώρα με τον γιο του ηθοποιού, Δημήτρη Φιλιππίδη.

«Από την Πολιτική αγωγή όταν είδαν τον Δημήτρη Φιλιππίδη, ζήτησαν να βγει έξω από την αίθουσα καθώς όπως είπαν ήταν στη λίστα μαρτύρων και εκεί σάστισαν όλοι. Οι δικηγόροι του ηθοποιού είπαν αμέσως πως και η Λένα Δροσάκη πρέπει να είναι εκτός αίθουσας καθώς κι εκείνη είναι μάρτυρας». Στην πραγματικότητα όμως όταν έγινε η ανάγνωση ονομάτων δεν υπήρχε στη λίστα το όνομα του Δημήτρη Φιλιππίδη, επομένως έμεινε μέσα στην αίθουσα ενώ η Λένα Δροσάκη αποβλήθηκε.

Την ίδια ώρα η δημοσιογράφος αποκάλυψε και τις αντιδράσεις της Ελπίδας Νίνου και πώς αντιμετωπίζει όλη αυτή την κατάσταση όντας παρούσα σε όλες τις συνεδριάσεις. Όπως ανέφερε παραμένει ψύχραιμη, παρακολουθεί τις εξελίξεις και σε κάθε ολιγόλεπτο διάλλειμα βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της.

Δείτε ακόμα:  Πέτρος Φιλιππίδης: «Αυτός είχε πάει με το μισό θέατρο. Γιατί να μου βιάσει το παιδί;»

«Η ψυχολογία της γυναίκας του είναι άσχημη γιατί ο άντρας της είναι στη φυλακή για κατηγορίες, οι οποίες είναι ανυπόστατες. Δίνουν μαζί τη μάχη τους», ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

gossip-tv.gr