Πήγε να εμβολιαστεί στη θέση άλλου – Συνελήφθη 29χρονος

Μια ακόμη απόπειρα για ψευδή εμβολιασμό καταγράφηκε και πάλι στο εμβολιαστικό κέντρο της Αγίας Βαρβάρας. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η τηλεόραση της ΕΡΤ όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης, όταν ένας νεαρός άνδρας έφτασε στο εμβολιαστικό κέντρο για να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ωστόσο, γιατρός και νοσηλεύτρια γρήγορα αντιλήφθηκαν ότι η ταυτότητα που είχε στην κατοχή του δεν ήταν η δική του. Όταν κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός άφησε την ταυτότητα στο εμβολιαστικό κέντρο και έφυγε τρέχοντας χωρίς να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Άμεσα έφτασε στο σημείο η αστυνομία που έψαξε τον άγνωστο άνδρα αλλά και τον κάτοχο της ταυτότητας χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Λίγο αργότερα έφτασε στο κέντρο ένας 29χρονος, ο οποίος έψαχνε την ταυτότητά του. Ο 29χρονος ισχυρίστηκε πως η ταυτότητα του έπεσε το πρωί στο εμβολιαστικό κέντρο όταν πήγε να εμβολιαστεί. Η αστυνομία ενημερώθηκε εκ νέου με αποτέλεσμα ο 29χρονος να συλληφθεί. Ο άνδρας οδηγήθηκε στην αστυνομία και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Ο γιατρός και η νοσηλεύτρια του εμβολιαστικού κέντρου θα κληθούν να δουν φωτογραφίες σεσημασμένων, μήπως καταφέρουν να αναγνωρίσουν τον νεαρό που επισκέφτηκε το εμβολιαστικό κέντρο για να κάνει το εμβόλιο με την ταυτότητα του 29χρονου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.