Πικέρμι: Αυτοβούλως στον Άρειο Πάγο ο Πέτρος Κουσουλός – «Δεν κρύφτηκα καμία στιγμή» δήλωσε ο δημοσιογράφος (φωτό & βίντεο)

Το κατώφλι του Αρείου Πάγου πέρασε το πρωί της Τετάρτης 31/8 ο Πέτρος Κουσουλός, μετά το ένταλμα σύλληψης το οποίο εκδόθηκε σε βάρος του μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας ΜΠΑΜ σχετικά με το θέμα των επισυνδέσεων.

Συνοδευόμενος από τρεις εκ των δικηγόρων της εφημερίδας (κ.κ. Γρατσια, Ροδουσακη και Πανταζη) ο δημοσιογράφος είχε συνάντηση με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ντογιάκο, θέτοντας εαυτόν στην διάθεση της εισαγγελικής Αρχής. Εξερχόμενος ο Πέτρος Κουσουλός δήλωσε έκπληκτος για την κινητοποίηση της εισαγγελικής Αρχής όχι για την εξιχνίαση της υπόθεσης της Ζακύνθου αλλά για τον λόγο που η δημοσιογραφική έρευνα έκανε το καθήκον της δημοσιοποιώντας συγκλονιστικά στοιχεία τα οποία φωτίζουν την περίπτωση του «Ναυαγίου».

«Μετά λύπης μου πληροφορήθηκα χθες μέσω συναδέλφων τη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αναζητούμην στο πλαίσιο του αυτοφώρου για να συλληφθώ, για το εξώφυλλο που είχαμε την Κυριακή. Ο κύριος Εισαγγελέας μας είπε ότι έχει λήξει η αυτόφωρη διαδικασία και ότι η ποινική διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Θεωρώ αδιανόητο, εν έτη 2022 σε μία θεωρητικά ευνομούμενη χώρα, να πληροφορούμαι μέσω δημοσιευμάτων ότι αναζητούμαι. Και ότι αναζητούμαι γιατί έκανα τη δουλειά μου» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν κρύφτηκα καμία στιγμή. Ήμουν παρών σε όλες τις προσωπικές και επαγγελματικές μου υποχρεώσεις» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Με πληροφορίες από tlife.gr, ereportaz.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.