Πικέρμι: Δωρεάν συναυλία με τον Μιχάλη Δημητριάδη, από τον ΔΟΠΑΠ, το Σάββατο στο γήπεδο της Διώνης!

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου και ο Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, σας παρουσιάζουν τον Μιχάλη Δημητριάδη, σε μια μοναδική συναυλία με είσοδο ελεύθερη για το κοινό, το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 21:30 μμ, στο Γήπεδο Διώνης Πικερμίου !!!

Ο Μιχάλης Δημητριάδης μαζί με ένα εξαμελές σχήμα σπουδαίων τραγουδιστών και δεξιοτεχνών μουσικών, παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα με διαχρονικά και ποιοτικά λαϊκά τραγούδια, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του δεξιοτέχνη του μπουζουκιου Μανώλη Μιχαλάκη, ο οποίος εμφανίζεται και ως σολίστ. Ο Μιχάλης Δημητριάδης θα ερμηνεύσει προσωπικές του επιτυχίες όπως το διαχρονικό «Στων Αγγέλων τα μπουζούκια» που τον καθιέρωσε αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων συνθετών όπως του Γιάννη Παπαϊωάννου, του Χρήστου Νικολόπουλου, του Άκη Πάνου κ.ά.

Μαζί του η τραγουδίστρια Ειρήνη Ραφαήλ.

Ο Μιχάλης Δημητριάδης έχει συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους τραγουδιστές όπως: Χαρούλα Αλεξίου, Γιώργο Νταλάρα, Βίκυ Μοσχολιού, Τόλη Βοσκόπουλο, Μανώλη Μητσιά, κ.ά. Επίσης, έχει ερμηνεύσει τραγούδια μεγάλων συνθετών όπως: του Χρήστου Νικολόπουλου, του Γιώργου Ζαμπέτα, του Θανάση Πολυκανδριώτη, του Σταμάτη Σπανουδάκη, του Τάκη Σούκα, του Γιώργου Κατσαρού και πολλών άλλων, καθώς και στίχους: Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, Μάνου Ελευθερίου, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Λίνας Νικολακοπούλου, Θεόδωρου Ποάλα, κ.ά.

Δισκογραφικά διακρίθηκε με το τραγούδι «Στων Αγγέλων τα Μπουζούκια», σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και σε στίχους Μάνου Ελευθερίου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.