Πικέρμι: Ήτα όλοι στη Διώνη, στο “Τζάμπολ αγάπης” (φωτό)

«Τζάμπολ Αγάπης», Το μοναδικό μπασκετικό πρότζεκτ στο Πικέρμι για τα παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού

Συγκινητικές στιγμές είχαμε το απόγευμα της Δευτέρας στο κλειστό γυμναστήριο της Διώνης, στο  «Τζάμπολ Αγάπης». Στις κατάμεστες εξέδρες βρέθηκαν η νέα Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Δήμητρα Τσεβά, ο πρώην δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς, ο κεντρικός λιμενάρχης Ραφήνας Άγγελος Κιούσης, ο πρ. Αντιδήμαρχος Γεράσιμος Βουδούρης, η πρ. Διευθύνουσα Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Δέσποινα Γκικάκη, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Ευαγγ. Κυριαζόπουλος και πλήθος κόσμου

Σε ανάρτηση της η πρόεδρος του Συλλόγου Ιωνίδες Πικερμίου Σίσσυ Κατσούδα αναφέρει:

Σήμερα έγινε ‘”τζαμπολ αγάπης” στις καρδιές μας, στο κλειστό γήπεδο της Διώνης, όπου υπέροχα παιδιά, μας έκαναν να αισθανθούμε ότι… μία ομάδα ένας στόχος… είναι εφικτός όταν είμαστε μαζί!!

Συγχαρητήρια σε όλους που συνέβαλαν σ αυτή την γιορτή αγάπης,στους γονείς,στα υπέροχα παιδιά που δεν έχουν ταμπέλες και διακρίσεις στην ζωή…
Alexandra Syrogianni και Gerasimos Voudouris , ως πρωτεργάτες, αλλά και για την ευαισθησία του Δήμου και όλων των εθελοντών σας ανήκουν σεβασμός και εκτίμηση για την προσπάθειά σας!
Συγκίνηση, ενθουσιασμός,συμμετοχικότητα, θαυμασμός και αγάπη λίγα από τα συναισθήματα που ζήσαμε!

O Κεντρικός Λιμενάρχης Ραφήνας Άγγελος Κιούσης ανέφερε:

Απόψε μια φίλη και συνάδελφος έδωσε, με όλη της τη ψυχή, αγάπη και χαρά στα παιδιά της ειδικής καλοθοσφαιρικής αγωγής Ραφήνας – Πικερμίου…Συγχαρητήρια Kelly Menelaou , μας κάνεις υπερήφανους!!! Να είσαι πάντα Άξια όπως τώρα!!!

Ο πρ. Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς έγραψε:

Τζάμπολ αγάπης στη Διώνη
Αγάπη και μόνο αγάπη
Ότι λείπει από τη ζωή μας για να αγγίξει την τελειότητα

Η πρ. Διευθύνουσα σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Δέσποινα Γκικάκη σχολίασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό:

Στο “τζάμπολ αγάπης” στο κλειστό γυμναστήριο της Διώνης!!
Μια Δράση ΣυνΕκπαίδευσης για τα παιδιά της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής Ραφήνας-Πικερμίου μαζί με αθλητές της Α.Ε. ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ.
🙏Θερμά συγχαρητήρια στην Α.Ε. Πικερμίου και στο Γραφείο Αθλητισμού του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής αλλα και στην μπάντα του Λιμενικού Σώματος για την συνεισφορά τους σε δράσεις που βελτιώνουν την κοινωνική ένταξη των παιδιών της Ειδικής Αγωγής.
🙏Θερμά επίσης συγχαρητήρια στον Γενικό Γραμματέα Λιμένων κ. Evangelos Agelos Kyriazopoulos για την ευαισθησία που επιδεικνύει σε τέτοιου είδους δράσεις και που τις στηρίζει με την παρουσία του!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.