Πικέρμι: Νέες πληροφορίες για το γυμναστήριο Yava – “Δεν είχαν πληρώσει τα ενοίκια από τον Δεκέμβριο του 2021”

Νέες πληροφορίες για το γυμναστήριο της Yava στο Πικέρμι, το οποίο όπως πρώτα σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το irafina.gr έκλεισε ξαφνικά στις 25 Νοεμβρίου, έρχονται στη δημοσιότητα

Σε επικοινωνία που είχε η εκμισθωτής του κτηρίου κα Τατιάνα Σλινκο με το irafina.gr, μας ανέφερε πως δεν εισέπραξε κανένα ενοίκιο από από την 1η Δεκεμβρίου 2021 μέχρι σήμερα και αναγκάστηκε να κάνει έξωση

Ενώ η Yava είχε αναφέρει στο irafina.gr,  πως αντιμετώπιζε ορισμένα τεχνικά προβλήματα και περιορισμούς στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να διακόψει οριστικά την λειτουργία του γυμναστηρίου στο Πικέρμι, η κα Σλινκο μας αναφέρει πως όλα τα παραπάνω έγιναν μετά την έξωση για την μη καταβολής ενοικίων ενός έτους.

Μάλιστα την παραμονή της δίκης εξαφανίστηκε όλος ο εξοπλισμός και το σήμα της εταιρείας από το κτήριο προκειμένου να αποφύγει την κατάσχεση.

Να θυμίσουμε πως η Yava όταν είχε ερωτηθεί αρχικά τον Νοέμβριο από το irafina.gr, για ποιους λόγους έκλεισε το γυμναστήριο και τι θα γίνει με όσους έχουν ακόμα ενεργές συνδρομές είχε αναφέρει:

Καθώς αντιμετωπίζαμε ορισμένα τεχνικά προβλήματα και περιορισμούς στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου, αναγκαστήκαμε να προβούμε στην οριστική διακοπή λειτουργίας του χώρου.

Η ενημέρωση των μελών μας, ξεκίνησε την Δευτέρα 21/11 με ανάρτηση ανακοίνωσης στην είσοδο του γυμναστηρίου ενώ τις επόμενες ημέρες αναρτήθηκε και στα Social Media του γυμναστηρίου.

Όσα μέλη μας έχουν ενεργή συνδρομή, μπορούν να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους σε οποιοδήποτε γυμναστήριο τα εξυπηρετεί, καθώς τους δίνουμε τη δυνατότητα χρήσης δικτύου, φυσικά χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση.

Αν δεν εξυπηρετεί κάποιο άλλο γυμναστήριο, τότε φυσικά προβαίνουμε σε αποζημίωση, δηλαδή στην επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχούν στους μήνες που απομένουν έως τη λήξη της κάθε συνδρομής.

Τα μέλη μας έχουν ενημερωθεί μέσω των παραπάνω ανακοινώσεων, ότι για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά τη συνδρομή τους θα χρειαστεί να επικοινωνήσουν με τα κεντρικά μας γραφεία για να διευθετηθεί.

Ελπίζουμε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε ξανά τη συγκεκριμένη περιοχή μελλοντικά.

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.