Πικέρμι: Σε απόγνωση οι κάτοικοι στη Διώνη – 16 ώρες χωρίς ρεύμα! (φωτό)


Δύσκολη ήταν η νύχτα σε πολλές περιοχές της Ανατολικής Αττικής όπου το ρεύμα έχει διακοπεί. Στην περιοχή Διώνη στο Πικέρμι, οι κάτοικοι είναι χωρίς ρεύμα εδώ και 16 ώρες.

Το χιόνι φτάνει το μισό μέτρο στην περιοχή με τους κατοίκους να βρίσκονται σε κατάσταση απελπισίας καθώς δεν λειτουργεί η θέρμανση και το ψύχος είναι πολικό.

Κάτοικος της περιοχής του Πικερμίου και αναγνώστης του enikos.gr, έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται η περιοχή βυθισμένη στο σκοτάδι.

Δείτε ακόμα:  Έκτακτη ειδοποίηση από τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου για αύριο Κυριακή (3/7)

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από νωρίς το πρωί μέσα από το irafina.gr, τεράστια είναι τα προβλήματα με τις διακοπές ρεύματος στην Αττική καθώς τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες να προσεγγίσουν τα σημεία στα οποία πρέπει να ενεργήσουν για αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστα Μανιάτη, οι βλάβες στην Αττική έχουν ξεπεράσει τις 5.000. «Όλος ο νομός Αττικής αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μανιάτης.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα Πικέρμι: Σε διασπορά τα οχήματα της Πολιτικής Προστασίας - Όλοι σε επιφυλακή! (φωτό)

Σύμφωνα με τον ίδιο το πρόβλημα με τις διακοπές του ρεύματος επιδεινώθηκε μετά τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας. «Το ζήτημά μας είναι η πρόσβαση, είναι απλωμένα παντού τα προβλήματα» πρόσθεσε ο κ. Μανιάτης.