Πικέρμι: Σε απόγνωση οι κάτοικοι στη Διώνη – 16 ώρες χωρίς ρεύμα! (φωτό)

Δύσκολη ήταν η νύχτα σε πολλές περιοχές της Ανατολικής Αττικής όπου το ρεύμα έχει διακοπεί. Στην περιοχή Διώνη στο Πικέρμι, οι κάτοικοι είναι χωρίς ρεύμα εδώ και 16 ώρες.

Το χιόνι φτάνει το μισό μέτρο στην περιοχή με τους κατοίκους να βρίσκονται σε κατάσταση απελπισίας καθώς δεν λειτουργεί η θέρμανση και το ψύχος είναι πολικό.

Κάτοικος της περιοχής του Πικερμίου και αναγνώστης του enikos.gr, έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται η περιοχή βυθισμένη στο σκοτάδι.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από νωρίς το πρωί μέσα από το irafina.gr, τεράστια είναι τα προβλήματα με τις διακοπές ρεύματος στην Αττική καθώς τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες να προσεγγίσουν τα σημεία στα οποία πρέπει να ενεργήσουν για αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστα Μανιάτη, οι βλάβες στην Αττική έχουν ξεπεράσει τις 5.000. «Όλος ο νομός Αττικής αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μανιάτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο το πρόβλημα με τις διακοπές του ρεύματος επιδεινώθηκε μετά τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας. «Το ζήτημά μας είναι η πρόσβαση, είναι απλωμένα παντού τα προβλήματα» πρόσθεσε ο κ. Μανιάτης.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.