Ποιος θυμάται την Τάρια Μπούρα και γιατί…

Έχουν περάσει πολλά χρόνια αλλά οι πιο παλιοί ίσως θυμούνται το όνομα Τάρια Μπούρα που τη δεκαετία του ’90 ήθελε να γράψει το όνομά της στο εγχώριο σταρ σίστεμ με χρυσά γράμματα! Και ΔΕΝ τα κατάφερε!

Το κορίτσι αυτό λοιπόν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Ομορφούλα, αρκετά αποκαλυπτική στις εμφανίσεις της με το styling που επέλεγε κάθε φορά (βαθύ ντεκολτέ και καυτά μίνι τα πιο «δυνατά» της σημεία) και με χάρη…

Bimbo (τύπου: ξανθιά, μπούκλα και λίγο χαζούλα, λίγο «θέλω όλα τα φώτα πάνω μου») η Τάρια τρύπωσε στον μαγικό κόσμο της τηλεόρασης ως μοντέλο του Πρωινού Καφέ στις «χρυσές εποχές» του, με την Ελένη Μενεγάκη στο τιμόνι της εκπομπής. Χρειαζόταν όμως περισσότερη «δράση» για να υπάρξει αντίδραση από το κοινό που ήθελε να κατακτήσει. Και κάπου εκεί ήρθε η μεγάλη ευκαιρία. Πήγε σε μία παράσταση για να δει τον Στάθη Ψάλτη και ήξερε πως η ομορφιά της θα κατάφερνε να τον σαγηνεύσει. Πήγε στο καμαρίνι –όλως τυχαίως- για να συγχαρεί τον ηθοποιό για την ερμηνεία του και ο έρωτας ήταν… κεραυνοβόλος. Παντρεύτηκαν σε χρόνο dt αλλά με ταχύτητα φωτός επίσης χώρισαν.

Η Τάρια όμως είχε πάρει το εισιτήριο για την απόλυτη αναγνώριση. Η Τάρια ήταν πλέον το πρώην κορίτσι του σταρ –τότε- αξέχαστου Στάθη Ψάλτη. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να κάνει καριέρα άλλωστε; Ως μοντέλο του Πρωινού καφέ, εντάξει, είχε μία θέση, όχι όμως αυτή που ήθελε η ίδια στη συνείδηση του κόσμου. Πού να ήξερε όμως ότι ο χωρισμός θα ερχόταν τόσο σύντομα; Πρόλαβε παρ’ όλα αυτά να κάνει κοινές συνεντεύξεις με τον Ψάλτη ενώ συγχρόνως οι γυμνές φωτογραφήσεις της, τις οποίες είχε «κόψει» για ένα διάστημα επειδή της τις είχε απαγορέψει ο Στ. Ψάλτης, έδιναν και έπαιρναν. Αυτός ήταν και ο δεύτερος λόγος που η Τάρια πίστεψε πως θα κέρδιζε το… λαό. Δεν ήξερε όμως για πόσο… λίγο!

Mετά… Έγινε κυρία Βίκτωρα Μητρόπουλου –στις μεγάλες του δόξες- και απέκτησε μαζί του δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Ντανιέλα. Αυτή είναι και η μεγάλη κληρονομιά της γιατί άλλα δείγματα… γραφής από τηλεόραση ή μόντελινγκ δεν έχουμε. Όσο για το σήμερα της κυρίας Τάρια Μπούρα; Η 48χρονη Νεκταρία Μπούρα (ναι, το Τάρια βγαίνει από το Νεκταρία!) αρέσκεται στο να ανεβάζει σέξι φωτογραφίες της με καυτά μπικίνι σε παραλίες στην Ελλάδα ή στο Ντουμπάι, θέλοντας να πείσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως θα είναι… forever young!

Πηγή: gossiptv