Πιστή έσκισε την εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου υπέρ του εμβολίου!

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ξωκλήσι σε χωριό της Πάρου το πρωί της Κυριακής, λίγο μετά τη γνωστοποίηση της Ιεράς Συνόδου για τον εμβολιασμό.

Όταν η Λειτουργία τελείωσε και ήρθε η ώρα να διαβαστεί από τον άμβωνα η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος η οποία εκδόθηκε πριν από λίγες μέρες και τάσσεται υπέρ των εμβολιασμών, ο ιερέας παρέδωσε το έγγραφο της εγκυκλίου στον ψάλτη με τον τελευταίο να αρνείται να το διαβάσει.

Δείτε ακόμα:  Μπαίνει «λουκέτο» σε 3 από τα 10 mega εμβολιαστικά κέντρα - Ποια θα παραμένουν ανοιχτά

Τότε, όταν ο ίδιος ο ιερέας πήρε το έγγραφο και ξεκίνησε να το διαβάζει προς τους πιστούς, ένα αναπάντεχο γεγονός έφερε τα πάνω κάτω στο μικρό ναό. Γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο ξωκλήσι, άρπαξε ξαφνικά την εγκύκλιο από τα χέρια του ιερέα και την έσκισε μπροστά στα έκπληκτα μάτια του ποιμνίου που έμεινε εμβρόντητο να κοιτάζει το απρόσμενο θέαμα!

Σύγχυση και αναστάτωση επικράτησε την ώρα εκείνη μεταξύ του εκκλησιάσματος που δεν ήξερε πώς να αντιδράσει μπροστά στην απρόσμενη τροπή που πήρε η ανάγνωση της εγκυκλίου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία τονίζει μεταξύ άλλων, ότι ο εμβολιασμός κατά της νόσου Covid – 19 δεν έρχεται σε αντίθεση με τη χριστιανική διδασκαλία συστήνοντας σε όλους σε συνεννόηση με το γιατρό τους να κάνουν το εμβόλιο.

Δείτε ακόμα:  Επίθεση με βιτριόλι: Οργισμένη αντίδραση της Ιωάννας στα όσα υποστηρίζει ο 40χρονος

Πηγή: parianostypos.gr