«Πιστοποιητικά υγείας και ξεμάτιασμα» -Το σπαρταριστό βίντεο της Φίνος Φιλμ

Τη διαχρονική μάχη της επιστήμης και της προκατάληψης, όπως αποτυπώθηκε με χιουμοριστικό τρόπο στις ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, αποτυπώνει σε νέα της ανάρτηση η Φίνος Φιλμ.

Ο λογαριασμός του θρυλικού κινηματογραφικού στούντιο στο Instagram φροντίζει να προσφέρει στους ακολούθους του εξαιρετικά ποτ πουρί με σκηνές αγαπημένων ταινιών που γυρίστηκαν υπό την επίβλεψη του Φιλοποίμενα Φίνου.

Άλλοτε με αφορμή κάποια επέτειο, άλλοτε για να γιορτάσει τα γενέθλια κάποιου αγαπημένου ηθοποιού και κάποιες φορές σχολιάζοντας την επικαιρότητα.

Δείτε ακόμα:  Επική γκάφα σε δελτίο καιρού: Προβλήθηκε… πορνό για 13 δευτερόλεπτα

Ένα βίντεο για την πανδημία από τη Φίνος Φιλμ

Όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο, το πιστοποιητικό, το ξεμάτιασμα, οι επιφυλάξεις απέναντι στις λύσεις της επιστήμης δεν είναι φαινόμενο του κορωνοϊού.

Στη σειρά βίντεο «lockdown series», η Φίνος Φιλμ σχολιάζει απολαυστικά το ζήτημα της συμμόρφωσης με τις επιταγές της επιστήμης και τις δεισιδαιμονίες που πάντα ανακύπτουν σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Βίντεο: Πιστοποιητικά υγείας και ξεμάτιασμα

Δείτε ακόμα:  Επική γκάφα σε δελτίο καιρού: Προβλήθηκε… πορνό για 13 δευτερόλεπτα

Όπως μας ενημέρωνει η Φίνος Φιλμ, στο βίντεο, βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Σ’ Αγαπώ», «Ένας Ξένοιαστος Παλαβιάρης», «Νόμος 4000», «Μαριχουάνα Στοπ», «Δικτάτωρ Καλεί Θανάση», «Φωνάζει ο Κλέφτης», «Διακοπές στο Βιετνάμ», «Η Ωραία του Κουρέα», «Είκοσι Γυναίκες κι Εγώ», «Το Αμαξάκι», «Όταν η Πόλις Πεθαίνει» και «Η Κυρά μας η Μαμμή».

iefimerida.gr