Πολίτες κάθε ηλικίας συγκεντρώνεται στο Σύνταγμα και τους γύρω δρόμους για τα τρία χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών που σημάδεψε τη χώρα.
Το iefimerida.gr καλύπτει live τη μεγάλη συγκέντρωση για τα τρία χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών.
Όπως θα δείτε σε βίντεο και εικόνες ο κόσμος ανταποκρίνεται μαζικά στο κάλεσμα τόσο του Συλλόγου Συγγενών των Θυμάτων των Τεμπών όσο και φορέων και οργανώσεων, με στόχο να τιμήσουν την μνήμη των 57 ψυχών που χάθηκαν τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου του 2023, αλλά και για να διαδηλώσουν κατά της κυβέρνησης.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων Παύλος Ασλανίδης, ο Πάνος Ρούτσι και άλλοι γονείς και συγγενείς θυμάτων και εγκαυματιών βρίσκονται στο Σύνταγμα με απλούς πολίτες να τους πλησιάζουν για μία χειραψία.
LIVE από το Σύνταγμα: Η συγκέντρωση για τα Τέμπη














































