Πλήθος πιστών στον Εορτασμό του Προφήτη Ηλία στα Περιβολάκια Ραφήνας (φωτό)


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στο όμορφο και γραφικό ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στα Περιβολάκια Ραφήνας, το απόγευμα της Παρασκευής, παραμονή της εορτής του Προφήτη Ηλία, πραγματοποιήθηκε ο Πανηγυρικός εσπερινός και η Αρτοκλασία, παρουσία πλήθους πιστών.


Στον πανηγυρικό Εσπερινό που τέλεσε ο πατέρας Αντώνιος, παραβρέθηκε πλήθος πιστών, κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο, ενώ οι οικοδεσπότες, ο πρόεδρος του Συλλόγου Προφήτη Ηλία, Ευάγγελος Συρεγγέλας και τα μέλη του ΔΣ Γ. Ζέκης, Αικ. Δήμου, Αθ. Μπολολιάς, Παν. Ζέκης, Γ. Γρίβας, Στ. Κεσιμίδης, είχαν φροντίσει ώστε να είναι τα πάντα στην εντέλεια.

Μετά το πέρας της λειτουργίας και την Αρτοκλασία υπέρ υγείας των πιστών, σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου του Προφήτη Ηλία, Ευάγγελος Συρεγγέλας.

Μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησαν κεράσματα για τα οποία είχαν επιμεληθεί τα μέλη του Συλλόγου Προφήτη Ηλία.

Στους εορτασμούς παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς, η Αντιδήμαρχος Δήμητρα Τσεβά, ο πρ. βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Καντερές, ο Δρ. Γιώργος Μπαϊρακτάρης, ο αδελφός του μικροβιολόγος, Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης, πρόεδροι και μέλη Συλλόγων και πλήθος πιστών.

Αύριο Σάββατο 20 Ιουλίου ώρα το πρωί 7:30 θα τελεστεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ


Διαβάστε επίσης