Ποια πανδημία; Νέες καυτές αποκαλύψεις της Τέτας Κουμπαρέλη για τον σύζυγό της

Συνεχίζονται οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Τέτας Καμπουρέλη για τον σύζυγό της. Η όλη υπόθεση είναι μία συγκλονιστική ανάπαυλα σε καιρούς πανδημίας.

Στη συνέντευξη που ακολουθεί δείτε τι αποκαλύπτει για το βρακάκι της και τον ζηλιάρη σύζυγό της! Από τη διήγηση προκύπτει ότι τον είχε στη κυριολεξία στο βρακί της.

«Καβγαδίζαμε πολύ! Ζήλευε… Δεν με άφηνε. Μία φορά θυμάμαι μου έσκισε ένα παντελόνι γιατί διέγραφε λίγο το… βρακάκι μου», δήλωσε η Τέτα Καμπουρέλη προκαλώντας αίσθηση.

Κατόπιν, αποκάλυψε επίσης πως: «Όποτε τσακωνόμασταν κάναμε και ένα παιδί… Τα βρίσκαμε όλα πάνω στο κρεβάτι».

Δείτε ακόμα:  Τα έξι σενάρια για την αύξηση των συντάξεων

Ο λόγος για την Τέτα Καμπουρέλη, που μίλησε για την πορεία της στο θέατρο, αποσαφηνίζοντας ότι δεν παίρνει ρόλους εξαιτίας του συζύγου της! «Δεν νομίζω ότι κάνει ο Βασίλης τα κέφια μου… Αν δεν το είχα καθόλου δεν θα το έκανα ποτέ στη ζώη μου να εκτεθώ», τόνισε.

Μάλιστα εκμυστηρεύτηκε πως βρισκόταν από πριν στο θέατρο, ωστόσο σταμάτησε εξαιτίας… της ζήλιας! «Καβγαδίζαμε πολύ! Ζήλευε… Δεν με άφηνε. Μία φορά θυμάμαι μου έσκισε ένα παντελόνι γιατί διέγραφε λίγο το… βρακάκι μου», δήλωσε η Τέτα Καμπουρέλη προκαλώντας αίσθηση.

Δείτε ακόμα:  Ανεμοβλογιά και όχι ευλογιά των πιθήκων, έχει τελικά το ύποπτο κρούσμα στην Ελλάδα

Κατόπιν, αποκάλυψε επίσης πως: «Όποτε τσακωνόμασταν κάναμε και ένα παιδί… Τα βρίσκαμε όλα πάνω στο κρεβάτι».

kourdistoportocali.com