Πολυχρ. Μπαϊρακτάρης: Η νέα δυναμική υποψηφιότητα με τον Γιώργο Πατούλη στην περιφέρεια Αν. Αττικής

Ένα από τα «δυνατά χαρτιά» στον συνδυασμό του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, στον ανατολικό τομέα είναι ο Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης.

Με πολυετή προσφορά στον ΑΝΘΡΩΠΟ, οραματίζεται να βοηθήσει απ’το δικό του μετερίζι να επανέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση στο επίπεδο που μπορεί και της αρμόζει. Μέσα από την πολυετή του εμπειρία στον χώρο της Υγείας, γνωρίζει καλύτερα απ’τον καθένα τα προβλήματα, αλλά και τις λύσεις τους.

Δέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρό(σ)κληση του Γιώργου Πατούλη, καθώς έχει εμπιστοσύνη στη γνώση και την εμπειρία του και πιστεύει ότι έφτασε η ώρα για «ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ»!

Ο βίος του Πολυχρόνη Μπαϊρακτάρη:

Γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1978 και κατάγεται από τον Μαραθώνα Ανατολικής Αττικής. Είναι μόνιμος κάτοικος Ραφήνας και παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Μαρία Κέππα, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες.
Είναι Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής, με ειδικότητα βιοπαθολόγος – μικροβιολόγος. Αποτελεί μέλος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και ιδρυτή του μικροβιολογικού εργαστηρίου «MEDI LAB Voulas».

Προσέφερε τις υπηρεσίες του σε αγώνες ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (ΕΠΣΑ) και Ανατολικής Αττικής (ΕΠΣΑΝΑ).

Έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα νοσηλευτικά Ιδρύματα της Αθήνας, όπως το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς,το Παίδων Πεντέλης,το Γενικό Νοσοκομείο Αλεξάνδρα,το Αμαλία Φλεμινγκ και το Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Διαβάστε επίσης