Πόρτο Ράφτη: Έπεσε σε “κρατήρα” μπροστά στην Αγ. Μαρίνα! (φωτό)

Τεράστιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, όσο αφορά το οδικό δίκτυο το οποίο θυμίζει σε πολλούς βομβαρδισμένο τοπίο

Σε ανάρτηση της η κα. Κατερίνα Κοσμά, η οποία έπεσε μέσα σε λακκούβα “κρατήρα”, όπως την χαρακτηρίζει, στο Πόρτο Ράφτη έξω από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας αναφέρει:

“Το … παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ στο Μαρκόπουλο! Μπαίνοντας οδικώς στον Δήμο μας ξέρεις ακριβώς που βρίσκεσαι ακόμη με τα μάτια δεμένα!!! Δύσκολα να πέσεις έξω. Ντάπα ντούπα, ντάπα ντούπα και μετά αρχίζει το κυνήγι των πόντων. Για κάθε μία λακούβα που αποφεύγεις μέχρι να φτάσεις στο Πόρτο Ράφτη παίρνεις εξτρά μπόνους!

Πρόσεξε όμως μην κάνεις στραβοτιμονιά, γιατί θα χάσεις ζωή (εικονικά ή και πραγματικά). Θα τελειώσει το παιχνίδι και μετά φτου κι απ’ την αρχή. Αν είσαι βέβαια τυχερός.

Δεν συνηθίζω να αναρτώ φωτογραφίες με λακούβες. Χθες βράδυ όμως έπεσα σε έναν … κρατήρα μπροστά στην Αγ. Μαρίνα στο Πόρτο Ράφτη (μεγάλη η χάρη της γιατί την σκαπούλαρα μόνο με ένα σκασμένο λάστιχο).

Αφιερώνω, λοιπόν, τις φωτογραφίες αυτές σε όλους εκείνους που ασκώντας τρομοκρατία προσπαθούν να φιμώσουν όσους έχουν αντίθετη άποψη.

Η προηγούμενη Διοίκηση του Δήμου αποδείχτηκε με κρότο ανεπαρκής σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας, αλλά και η σημερινή πέτυχε μόνο τα αυτονόητα και ειδικά στο οδικό δίκτυο του τόπου μας παίρνει ένα τεράστιο ΜΗΔΕΝ.”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.